En helg i Stockholm med Sustainable Influencers

WOW!!! Det är nog det bästa ordet jag kan komma på för att beskriva den här helgen. Så mycket pepp, inspiration, insikter och ny energi jag har samlat på mig. Vi kom upp på fredag eftermiddag, träffade härliga Ila för en fika på centralen och sedan hade jag en intervju med fantastiska Denice för Steg för Steg. Jag ser verkligen fram emot att dela avsnittet med er. På kvällen var vi på konsert med H.E.A.T., Crashdiet och Reach. Det var grymt ös, vi hade så himla kul och sov aaaalldeles för lite. Men det var det värt!

Årsmöte för Sustainable Influencers

På lördagen var det dags för årsmöte för Sustainable Influencers. Vi sågs tidigt på morgonen, drack kaffe och umgicks innan vi satte igång ”på riktigt”. Det känns så konstigt på ett sätt att träffa vissa för första gången. Vi har ju pratat hur mycket som helst online och det känns som att vi känner varandra även om vi inte har träffats ”på riktigt” innan. När man pratar om sociala medier tycker jag att det är så viktigt att tänka på vilken positiv kraft det kan vara. Den öppenhet och gemenskap jag känner med dessa fantastiska kvinnor är verkligen ovärderlig. Det är så fint att kunna lära känna likasinnade oavsett var vi bor.

Det digitala har skapat fantastiska möjligheter för oss men det är ändå speciellt att få ses, prata ihop sig och sätta gemensamma mål. Efter årsmötet hade vi en god och trevlig lunch på Bastard Burgers, som var generösa och sponsrade oss, och efter lunch höll fantastiska Ila en presentation om hållbart influencerskap. Vi fick även härliga goodiebags med produkter från Bruns Products, som tillverkas i Lund där jag bor, och handkräm från Urtekram. Stort tack för det!

Övernattning på Hotel With Urban Deli

Efter en härlig men intensiv dag hade vi en lugn kväll och sov på Urban Deli på Sveavägen. Jag har inte övernattat där tidigare, men har varit där på möte, och det var väldigt mysigt. Jag ska vara ärlig och säga att jag var lite skeptisk när jag fick veta att rummen ligger under jord, men det kändes inte alls konstigt när vi kom dit och rummen var väldigt trevliga. Det var så skönt att sova tills vi vaknade och äta en grymt god frukost. För frukosten där, den var verkligen helt fantastisk! Det fanns allt jag ville ha, från gott bröd och pålägg till varm mat och färsk frukt och yoghurt med goda toppingar. Mums! Jag var mätt i flera timmar efteråt, haha.

På söndagen hade vi inget planerat, vilket kändes väldigt skönt efter en intensiv lördag. Vädret var sådär så vi gjorde något av det bästa jag vet: Gick på second hand-runda. Först ut var Arkivet i Vasastan där jag hittade en fantastisk kofta och en tunnare grå kappa från Acne. Sedan gjorde vi ett snabbt stopp på Beyond Retro. Second hand-shoppingen kommer det dock ett extra inlägg om inom kort. Tack Stockholm för en underbar helg, och tack till mina fantastiska kollegor i Sustainable Influencers för all ny inspiration och energi! Det ska bli så fint att jobba vidare tillsammans under det här året.

Lästips: En weekend i Stockholm med intervjuer, nätverkande och second hand-rundor

2 Comments

 1. Malin Lundskog 4 mars, 2020 at 21:06

  Åh, håller med om det coola med att ses live efter massa kontakt online. Älskar att det digitala livet banar väg för oss på det viset.

  Och: ser också fram emot att göra bra grejer tillsammans. För jorden, klimatet och … hela härligheten!

  HEJA OSS!
  Kram Malin

  Reply
  1. Tess Waltenburg 21 mars, 2020 at 22:38

   Ja, det är verkligen fantastiskt vad vi kan åstadkomma genom alla kontakter online! Så coolt 😀 Heja oss!! Stor kram

   Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *