Ekologiska djuprengörande och fuktgivande ansiktsmasker

– Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Jordklok

Gillar du ansiktsmasker? Jag har verkligen börjat hitta tillbaka till mitt intresse för skönhetsvård och det känns så kul! Det gör så mycket för mitt humör att ta ett bad, peela kroppen, lägga en ansiktsmask eller något annat som sätter guldkant på tillvaron. För mig är det ofta enkla, bra och naturliga skönhetsprodukter som går hem. Jag är inte så pass intresserad av smink och skönhet att jag vill lägga mycket tid på det utan det ska helt enkelt vara något som ger lyx och ny energi.

Ekologiska naturliga ansiktsmasker från Jordklok

Jordklok har många bra hållbara skönhetsprodukter och jag har testat en hel del ur deras sortiment. De har många härliga ekologiska märken, olika typer av produkter och hudvård i olika prisklasser. De har dessutom leveransalternativ till dörren vilket är toppen i dessa tider. Idag tänkte jag tipsa om ekologiska djuprengörande och fuktgivande ansiktsmasker från dem. Häng med!

Energigivande ”Vitamin Cocktail” ansiktmask och nattkräm från Mossa Cosmetics

Den första ansiktsmasken jag testade ur Jordkloks sortiment var den här från Mossa Cosmetics. Den marknadsförs som en kombinerad ansiktsmask och nattkräm och ska vara en riktig vitaminboost. Jag gillade den verkligen och tyckte att den var riktigt härlig för huden. Den var dessutom dryg och höll länge. Jag föredrog dock att använda den som nattkräm då den kändes mer som en lyxig kräm en som en mask. Den gav min hy ny energi och jag kan varmt rekommendera den!

Djuprengörande marockansk Rhassoullera från Loelle

För dig som vill ha en djuprengörande mask är rhassoullera ett bra alternativ. Det är dessutom väldigt hållbart om du köper en variant som denna där du får leran i torrt format och blandar masken själv. Jag gillar verkligen den djuprengörande, naturliga känslan som rhassoullera ger. Den enda nackdelen är att det kan vara lite krångligt att få till rätt mängd och konsistens när man blandar masken själv. Det blir lätt över när man har fått till rätt känsla på masken och jag gillar inte, som ni säkert förstår, att slänga överskottet. Det går dock att använda t.ex. i badet och bortsett från det kan jag varmt rekommendera rhassoulleran som djuprengörande, naturlig ansiktsmask.

Djuprengörande, närande, ekologisk ansiktsmask med manuka-honung från Dr Organics

Det här är en dryg och härlig ansiktsmask från Dr Organics som passar bra att använda regelbundet. Min hy är varken torr eller oljig och den här passar perfekt för mig. Den ger huden fukt och nytt liv, är väldigt dryg och är ett bra budgetalternativ då den kostar 109 kronor för 125 ml. Jag börjar gärna med en peeling, lägger på den här masken för extra fukt, tvättar av den och applicerar en härlig ansiktskräm. Perfekt vardagslyx även mitt i veckan!

3 i 1 ansiktsmask, skrubb och ansiktstvätt från Lavera Naturkosmetik

Om jag bara skulle köpa en produkt så skulle det nog bli denna från Lavera. Anledningen till det är dock inte bara dess egenskaper som ansiktmask utan att den även är en skrubb som ger en härligt fräsch känsla. Jag brukar använda den i duschen eller badet, skrubba ansiktet och sedan låta den sitta på. På så sätt får jag två effekter i en vilket är toppen när jag vill sätta guldkant på tillvaron. Den innehåller mint, som jag älskar, och känns riktigt fräsch, djuprengörande och närande.

Har du någon ekologisk ansiktsmask som du kan rekommendera? Eller kanske någon annan produkt som är perfekt för hemmaspa? Dela gärna med dig i kommentarsfältet!

Lästips: Gör ditt eget badsalt att ge bort i julklapp

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *