Dumbo i Brooklyn och Brooklyn Bridge

En av alla fantastiska saker jag gjorde i New York var att promenera över Brooklyn Bridge. Jag tog tunnelbanan till Brooklyn en morgon och mötte upp Ellinor i Dumbo. Du som har tittat på Gossip Girl lika flitigt som jag känner antagligen till området. Väl där åt vi frukost, vars en iskaffe och scones, på en bänk och såg ut över vattnet. När vi hade laddat upp med ordentligt med energi började vi promenera över bron.

Att promenera över Brooklyn Bridge är verkligen en fantastisk upplevelse. Om du inte har gjort det innan kan jag varmt rekommendera det om du är i New York. Det är smidigt att ta sig ut till Dumbo och sedan promenera över bron. Utsikten är fantastisk och det är verkligen ett speciellt sätt att uppleva staden på. Det enda som kan vara bra att tänka på är vädret så att regnet inte öser ner. Eller att det blåser kraftigt för den delen.

New York i mitt hjärta!

Jag är så tacksam över allt jag fick uppleva i New York. Det är verkligen en underbar plats att resa till och det finns alltid något nytt att upptäcka. Även om jag har familj där och känner mig som hemma så kan jag alltid se staden med nya ögon. Det betydde så mycket att få komma tillbaka nu, landa i känslorna och få påminna mig själv om den del av mig som alltid kommer till liv där. Hon som är fri, som drömmer stort och som känner att allt är möjligt. Jag känner aldrig att jag är för mycket där. Även om jag älskar att bo i lilla Lund så kommer en del av mitt hjärta alltid vara kvar i New York.

Har du besökt New York någon gång? Hur var din upplevelse?

Lästips: New York High Line – En upplevelse utöver det vanliga

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *