New York High Line – En upplevelse utöver det vanliga

Jag har så otroligt mycket att berätta om mina dagar här i New York. Det känns helt fantastiskt att få vara här, att få promenera runt på Manhattan och uppleva nya saker varje dag. Idag är det dags att åka hem och jag gör det många minnen rikare. En av alla fantastiska saker jag har gjort är att promenera på New York High Line. The High Line är en offentlig park som är byggd på en gammal upphöjd tunnelbanelinje. Här kan du promenera genom trädgårdar, äta något gott, stötta små verksamheter och sätta dig ner och prata med vänner. Platsen utvecklas hela tiden och är verkligen ett besöksmål jag kan rekommendera om du är i stan.

Fantastisk utsikt över Manhattan

Jag mötte upp min fina vän Ellinor som bor här när hon hade slutat jobba och vi gick tillsammans upp på The High Line. Det var en riktigt fin dag och jag är väldigt glad över att vi tog oss tid för detta. Det finns fantastiska utsiktsplatser med vy över Manhattan och andra vackra platser att stanna på längst med vägen. Vi stannade till på en del av dem men det fanns många fler. Att promenera The High Line är verkligen en upplevelse jag kan rekommendera om du är här.

The High Lines öppettider

The High Lines öppettider varierar men de har öppet större delen av dagen för det mesta. Kika in på deras hemsida när du är här för att vara säker på att de har öppet. Där kan du även läsa mer om workshops, utställningar och andra saker som händer där.

Är du sugen på fler New York-tips? Jag kommer självklart skriva mer om alla fantastiska saker jag har gjort så håll utkik här framöver. Och hör gärna av dig till mig på Instagram om det är något speciellt du vill ha tips kring. New York är verkligen en fantastisk stad och jag delar gärna med mig av mina favoritställen. För det finns många!

Lästips: Från Disney Store på Times Square till ostron i The Village

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *