Inspirerande middag med Lupinta på Folk Mat & Möten

Igår var jag på event. Så himla efterlängtat! Jag älskar, som du vet, att driva eget och jobba hemifrån men trots det är det underbart att komma ut och träffa folk. Att få mötas, inspireras och bygga relationer. Den här gången var det Lupinta som bjöd på en härlig inspirationskväll och middag med deras produkter.

Lupinta tillverkar tempeh av blomsterlupinbönor. I och med att det går att odla lokalt här i Sverige är det ett hållbart alternativ till soja. För mig är det så värdefullt att få ta del av företags resor och få höra om deras resa och visioner. Det finns ofta så mycket hjärta och drivkraft bakom hållbara startups. Att få ta del av Lupintas resa gör det så mycket roligare att köpa deras produkter.

Vi fick testa fem olika rätter där deras produkter hade kombinerats med andra spännande råvaror och smaker. Det var riktigt härligt att få inspiration kring hur man kan tillaga tempeh. För mig är det något väldigt nytt som jag inte är van vid att laga så det här var perfekt för att komma igång. Min favoriträtt var nudelsalladen med smoky bites och desserten som både var knäckig och syrlig. Mums!

Jag och Nils hade plåtat innan så vi var både sugna och hungriga efter att ha varit igång hela eftermiddagen. Det här var ett perfekt tillfälle att både tanka energi och inspiration. Jag ser väldigt mycket fram emot att visa bilderna från vår plåtning. Det känns som att det blev supermånga bra bilder! Att plåtas är en annan sak som ger mig så himla mycket och jag älskar att jag får möjligheten att göra det.

Lästips: Rosa chiapudding med vanilj

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *