Co-work med Lovisa och stora saker på gång

Det händer mycket i mitt liv just nu. Jag håller på att förverkliga en dröm jag har haft sedan jag var 18 år gammal och det känns alldeles overkligt. Att jag dessutom får ha två av de mest fantastiska kvinnor jag känner, Lovisa och Emma, med på resan känns alldeles magiskt. Jag vet att det är störigt när folk säger ”håll utkik för vi berättar mer snart gång på gång” men nu börjar det verkligen närma sig. Och jag ser så mycket fram emot att ha dig med på resan också. Jag tror nämligen att du kommer älska detta precis lika mycket som vi gör. Och att det ska kunna stärka och peppa dig när du följer dina drömmar. Kan du gissa vad det är vi har på gång?

Co-work, planeringsmöte och fika

Jag och Lovisa började dagen i tisdags med att co-worka hemma hos henne. Sedan hade vi planeringsmöte med Emma på Zoom. Efter det begav vi oss in till Malmö för ett viktigt möte relaterat till projektet. Det kändes alldeles pirrigt när vi gick därifrån och insåg att det här verkligen är på gång nu. Sist men inte minst promenerade vi bort till Ruths, bollade idéer, fikade och jobbade. Vi satt vid fönstret där det var vackert ljus och njöt av pain au chocolat (jag, who else?) och chokladtårta (Lovisa). Choklad är ledordet för oss båda.

En salig blandning av allt som är jag

Efter vår fika hoppade jag in i bilen, körde tillbaka till Lund, gick på livets första föräldramöte i skolan (ja, det kändes overkligt) och gick på rugbyträning. Det var verkligen en salig blandning men det kändes alldeles underbart att få in så många delar av mig själv på en och samma dag. Så många nystarter och så mycket att se fram emot. Det känns som att jag börjar knyta ihop många trådar och landa i mig själv och livet efter ett par turbulenta år och det känns underbart.

Har du listat ut vad det är vi har på gång än?

Lästips: Human design och hållbart företagande

3 Comments

 1. Stella 26 augusti, 2022 at 09:47

  Spännande!!

  Reply
 2. Evelina 26 augusti, 2022 at 12:11

  Spännande!

  Reply
  1. Tess Waltenburg 20 september, 2022 at 09:08

   Så himla kul att höra! Tack för din kommentar.

   Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *