Agatha Christie – Te och noveller

Den här fantastiska boxen med te och noveller har jag haft ett tag och nu vill jag ta mig tid att berätta lite mer om den. Jag tycker nämligen att det är en helt fantastisk idé både till sig själv eller som present. Tehuset Java och Novellix, två företag jag älskar, har gått ihop och tagit fram en härlig presentbox med noveller av Agatha Christie och te. De är både estetiskt tilltalande och praktiska då novellerna är i ett smidigt format som är lätt att ta med sig. Så himla bra! Du kan även köpa novellerna var för sig här och tet här.

En gåva till dig själv eller någon du bryr dig om

Jag älskar, som du säkert redan vet, att ge bort hållbara presenter. En perfekt gåva är för mig något som kommer till både glädje och användning och jag delar gärna med mig av hållbara presenttips. Tehuset Java har massor av härliga produkter som passar som presenter i sitt sortiment, och den här vackra asken är inget undantag. Novellix och Tehuset Java har även tagit fram en annan härlig box vid namn Blomstertid. Den innehåller noveller från författare som till exempel Virgina Woolf och te med smak av sommar. Kanske en härlig present till någon som fyller år på sommaren eller en gå bort-present till midsommarvärden?

Guldkant på tillvaron på ett hållbart sätt

För mig är det viktigt att sätta guldkant på tillvaron och hitta hållbara vanor som ger mig livskvalitet. Jag köper gärna goda teer, kvalitetschoklad och naturliga doftljus. Det ger mig en känsla av lyx i vardagen. Sedan kryper jag gärna ner i nybäddade lakan med en bra bok. För mig är böcker något av det mest hållbara man kan köpa om man vill köpa en sak i present till någon. Det är ju något som sedan kan vandra vidare och ge glädje till någon annan, som blir ett mer långsiktigt minne än onödiga prylar och ett sätt att lära känna varandra när man delar med sig av sina bästa berättelser. Personligt, vackert och roligt.

Föredrar du fysiska böcker eller kanske ljudböcker? Brukar du läsa noveller? Har du kanske till och med läst något från Novellix? Dela gärna med dig av dina favoriter i kommentarsfältet!

Lästips: Ätbara julklappar – Choklad, té och annat gott

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *