Vill du vara en del av vår självkärleksgemenskap?

För ett tag sedan startade jag gruppen ”När knoppar brister” och vi har byggt upp en fantastiskt fin gemenskap. Gruppen har fått växa långsamt så att alla ska känna sig trygga och jag älskar stämningen där inne. Vi har dock öppnat upp för fler medlemmar så om du är redo att bjuda in mer självkärlek i ditt liv är du varmt välkommen.

I gruppen delar vi med oss av tankar, känslor och reflektioner. Vi stöttar och peppar varandra inom olika delar av livet. Du får ta del av erfarenheter andra har och hjälpa andra genom att dela med sig av din berättelse. Vi har alla olika liv, förutsättningar och berättelser men vi kan stärka och lyfta varandra. Att både få se andra och bli sedd själv är så otroligt läkande.

”Att både få se andra och bli sedd själv är så otroligt läkande.”

Om du vill gå med i gruppen så hittar du den här. När du går med vill jag att du presenterar dig i preseintationstråden direkt. Detta är för att vi ska känna att vi ”känner” alla som vi med och att vi kan vara trygga i det. Du väljer såklart hur mycket du vill vara aktiv sedan.

Tack för att jag får vara en del av din resa. Jag ser fram emot att få ta emot dig i vår gemenskap om du känner att det känns rätt för dig.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *