Vad är lyx och livskvalitet för dig?

Vad är lyx och livskvalitet för dig? Jag tror att vi alla behöver tid för oss själva, att skämma bort oss själva, men jag tror även att vi alltför ofta får höra att vi behöver mycket för att kunna göra just det. Lika mycket som jag vill uppmuntra er att betala för upplevelser istället för prylar tycker jag också att det inte ska behöva vara nödvändigt för att ladda batterierna. Jag älskar att åka på spa, att gå på restaurang och att uppleva nya saker men jag vill i första hand skapa ett liv som jag mår bra i och inte känner att jag behöver en paus från. 

Jag försöker hitta små saker i mitt vardagliga liv som ger mig energi och glädje. Som långa promenader på egen hand. Tid på min yogamatta. God mat, som inte behöver vara särskilt dyr, som vi lagar hemma. Att dansa runt helt fritt till musik som gör mig glad. Jag uppskattar även de tillfällen då jag kan komma iväg och sova för mig själv, gå upp i min gamla pyjamas och dricka varmt kaffe. Jag har insett att många av de saker jag behöver just nu är saker som innebär noll prestation då jag har mycket med annat i livet. Vad gör du för att ladda batterierna? 

Lästips: Hur mycket liv är det värt?

2 Comments

  1. Pingback: Minimalism & konmari: Utrensning av sentimentala prylar - Tess Waltenburg

  2. Pingback: Hållbar livsstil: Aktiviteter som är billiga eller gratis - Tess Waltenburg

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *