Untamed av Glennon Doyle – Ett mästerverk

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Bokus och Adlibris

Jag har knappt läst någon skönlitteratur alls de senaste åren. Med småbarn och studier har det blivit fullt fokus på det allra viktigaste för stunden och mycket energi har gått åt kurslitteratur. Jag älskar dock att läsa och jag har saknat det mycket. Framförallt nu när jag sitter mycket framför en skärm. Och nu har jag hittat en bok som fullkomligt har greppat tag i mig. Jag har svårt för böcker där man måste läsa flera kapitel för att över huvud taget komma in i berättelsen, men den här är något helt annat. Untamed av Glennon Doyle är ett mästerverk.

”She quit being good so she could be free”

Jag kom i kontakt med Glennon Doyle för första gången när jag lyssnade på det här avsnittet av Unlocking Us med Brené Brown. En vän hade rekommenderat det till mig och jag fick stanna och pausa flera gånger. Hon pratar, både i podden och i boken, om hur vi lär oss att svika oss själva för att passa in i samhället. Hon sätter fingret på så många saker jag har tänkt och känt men inte riktigt har kunnat sätta orden på själv. Den här boken gick rakt in i hjärtat och jag kan varmt rekommendera den till alla men framförallt till kvinnor som känner sig vilsna. Den har redan hjälpt mig otroligt mycket, och jag är bara några kapitel in.

Om du vill beställa den finns den via Bokus och Adlibris. Genom att använda mina adlinks stöttar du mitt arbete då det ger mig provision. Det betyder otroligt mycket för mig då det gör det möjligt för mig att fortsätta göra det jag gör, vilket till stor del är oavlönat. Tack!

Untamed av Glennon Doyle
"She quit being good so she could be free"

Jag vill stanna på i princip varje sida, stryka under och skriva upp citat. Det är som om allt som är i boken är menat att vara just där, ingenting är överflödigt. Kapitlen är korta så på så sätt är den väldigt lättläst, men den griper tag i en på djupet. Ta bara det här citatet i beskrivningen ”She quit being good so she could be free”. Wow. Har du hört talas om Untamed eller Glennon Doyle innan? Hon har många fantastiska videos på sitt instagram-konto också om du vill spana in det.

Lästips: Att rensa bland sina relationer

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *