Utflykt till Udda Tina och Systrarna på Solhjulet

Vill du göra en utflykt i närheten av Lund med bil? Här är ett mysigt tips! Åk först ut till Udda Tina som har härlig bohemisk inredning. Här kan du köpa allt från vackra gamla dörrar och krukor till överkast, neccessärer och porslin. Om jag hade haft en trädgård hade jag köpt i princip allting därifrån. Jag var ute efter några skålar i lagom storlek för yoghurt men det var ganska utplockat så jag hoppas på att kunna åka dit igen snart när de har fyllt på. De brukar göra det lite då och då.

När du är färdig där åker du vidare mot Veberödshållet och fikar hos Systrarna på Solhjulet. Det är ett helt fantastiskt café med ljuvliga bakverk och en riktigt mysig trädgård. Hit åker jag gärna för ny inspiration och återhämtning. Det finns många bord utomhus så det brukar inte vara några problem att sitta avskilt och hålla avstånd. Har du barn? Inga problem! Det finns höns att titta på, bänkar för barn och en lekplats där de kan leka av sig.

Utflykter i Skåne

Jag älskar verkligen att göra små utflykter i närområdet, och att åka till sådana här ställen känns verkligen som semester. Udda Tina och Systrarna på Solhjulet ligger dessutom på perfekt avstånd från Lund om man inte vill vara borta alltför länge. Det är en perfekt utflykt att göra en eftermiddag när man inte har något annat planerat. Det ger mig ny inspiration och kreativitet.

Och du? Missa inte mina kategorier för lokal turism i Lund, Malmö och övriga Skåne. Där finns massor av tips och guider kring caféer, restauranger och andra guldkorn. Saknar du något? Släng gärna iväg ett tips eller en fråga till mig här eller på Instagram! Har du besökt Udda Tina eller Systrarna på Solhjulet någon gång? Eller har du något annat härligt hemestertips där du bor?

1 Comment

  1. Pingback: Från Far i Hatten till Beyond Us och lekplatsen - Tess Waltenburg

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *