Skönare grönare liv – En studiecirkel i samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan

Hörrni, jag har något roligt att berätta! Ni som deltog i min föreläsning häromveckan vet redan, men i maj och juni kommer jag hålla en studiecirkel i samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan Skåneland och jag är sååå peppad! Under fem studietillfällen kommer vi gå igenom grunderna för ett mer hållbart liv och du kommer få tips, råd och idéer utifrån just din resa och dina förutsättningar. Skillnaden från mina kanaler är att jag kommer kunna hjälpa dig vidare mer konkret vilket jag verkligen ser fram emot. Jag får så mycket frågor som jag ibland känner att jag inte har tid att ge ordentliga svar på och det här känns som ett bra tillfälle att göra det. Det bästa med mina kanaler är ju att få prata med er och hjälpa er framåt!

Såhär kommer upplägget se ut:

Tanken var egentligen att studiecirkeln skulle vara i fysisk form, men nu är den istället planerad digitalt vilket jag tror kan vara tur i oturen. Jag vill ju kunna bjuda in även dig som inte bor i Skåne och jag hoppas att du vill vara med! Det är alltså fullt möjligt att vara med även om du håller dig hemma, och kanske extra bra för dig som är hemma och som vill göra något roligt under tiden. Kursen kräver inga förkunskaper, det enda du behöver är en vilja att skapa hållbara förändringar i just ditt liv.

Studiecirkeln pågår under fem tillfällen på torsdagar klockan 18.00 – 19.30. Första tillfället är 28 maj och kursen är en gång i veckan efter det. Jag hoppas verkligen att du vill vara med! Du kan läsa mer och anmäla dig här, hör gärna av dig om du har några frågor eller funderingar kring kursen. Du når mig antingen här eller på tess.waltenburg@gmail.com

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *