Skönare grönare liv – En föreläsning i samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan Skåneland

Behöver det vara en uppoffring att leva mer hållbart? Och hur ska man egentligen tänka för att komma igång? Det kommer vi prata om på fredag när jag anordnar en föreläsning i samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan Skåneland för att hjälpa dig som vill komma igång med ett skönare grönare liv. Jag kommer dela med mig av min resa, tips och inspiration för dig som är nybörjare. Föreläsningen är öppen för alla men du får väldigt gärna läsa mer och anmäla dig här.

Om du har tankar, funderingar och frågor som du vill skicka med redan nu får du gärna kommentera här eller skicka ett meddelande till mig på Instagram. På så sätt kan vi anpassa innehållet så mycket som möjligt för att passa just er som är med. Vi ser fram emot en härlig eftermiddag tillsammans! Hänger du med?

Skönare grönare liv - Tess Waltenburg
Fotograf: Marilia Bognandi

Om du är intresserad av att få mer hjälp och stöd på din väg mot en mer hållbar livsstil så kommer vi även att erbjuda en studiecirkel online där vi tillsammans går igenom olika steg mot ett skönare, grönare liv. Du får höra mer om den under föreläsningen och framöver på mina kanaler.

Lästips: Vad är en hållbar livsstil?

1 Comment

  1. Pingback: Skönare grönare liv - En studiecirkel i samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan - Tess Waltenburg

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *