Nätverksfrukost på Chef Mama i Malmö

Häromveckan anordnade jag en nätverksfrukost tillsammans med Chef Mama i Malmö. Det blev ett riktigt härlig tillfälle att nätverka, peppa varandra och dela erfarenheter. Tanken är att börja arrangera fler sådana här event under 2024 då jag verkligen tror på styrkan i att ses fysiskt. Även om sociala medier skapar fantastiska möjligheter för nätverkande så är det någonting speciellt att ses face to face, eller hur?

På morgonen innan det här eventet begav jag mig iväg till Malmö i vinterkylan. Det var dock väl värt drt för att komma in i värmen på ett av Malmös mysigaste ställen. Chef Mama är ett litet bageri i Malmö som bakar NYC style bagels, amerikanska kakor och massor av annat gott. Förutom att ha ett mysigt café på Föreningsgatan 85 så skickar de sina produkter överallt i Sverige. Så om du är sugen på riktiga bagels kan jag varmt rekommendera dig att lägga en beställning.

Samtal kring karriär, arbetsliv och vad som faktiskt är viktigt

Dagen till ära hade jag samlat fantastiska kvinnor, till stor del från mitt nätverk på LinkedIn. Vi åt bagels och pratade om allt möjligt kring karriär, arbetsliv och vad som faktiskt är viktigt för en. Någonting som blev tydligt är att många liknande teman och funderingar dyker upp oavsett roll och bransch. Vad vill jag egentligen? Varför vill jag det? Hur vill jag att just min karriär ska se ut, bortom omvärldens förväntningar?

Stort tack till alla som kom för en inspirerande morgon! Vill du vara med på kommande event? Eller vill ditt företag kanske vara med och sponsra ett? Hör av dig till mig på tess.waltenburg@gmail.com så spånar vi vidare tillsammans. Du får även gärna connecta med mig på LinkedIn där jag delar tankar, tips och reflektioner kring karriär och kommunikation.

Lästips: Inspirationsfrukost på Helio i Malmö med fantastiska kvinnor

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *