Batchwork – Stärk ditt varumärke med smartare content

Har du hört talas om batchwork? Det är en teknik och ett arbetssätt som hjälper dig att spara tid och energi när du skapar content. Batchwork går ut på att planera och skapa stora mängder content på en gång. Som sedan kan användas under en lång tid. Genom att arbeta smartare med ditt content får du en tydlig riktning. På så sätt skapar du även ett starkare varumärke och sparar tid som du kan lägga på andra saker du vill göra. Och från och med i januari blir det enklare än någonsin att komma igång! Nu lanserar jag nämligen min workshop ”Batchwork – Stärk ditt varumärke med smartare content”. Efter den här workshopen har du allt du behöver för att komma igång.

Arbeta smart och strategiskt med content för att stärka ditt varumärke

Det här är en workshop för dig som antingen vill bygga upp ett personligt varumärke eller för dig som vill bygga upp ditt företags varumärke på ett smart sätt. Du får lära dig hur du kan arbeta smartare genom att planera, producera och återanvända ditt innehåll. Utöver det får du verktyg som hjälper dig att anpassa ditt innehåll efter rätt målgrupp. Efter den här workshopen kommer du att veta hur du kan göra en tydlig plan framåt och producera content på ett sätt som sparar tid och energi som du kan lägga på annat. För visst hade det varit skönt att veta att ditt content arbetar för dig? Istället för att ta upp massor av tid och energi?

Det här ingår i workshopen Batchwork – Stärk ditt varumärke med smartare content:

  • En live-workshop online i grupp den 15e januari klockan 07.30. Genom att gå igenom vad batchwork är, hur man kan arbeta med det och göra en gemensam övning kickar vi igång arbetet.
  • Workbooks och övningar som du kan arbeta med under veckans gång. Du får komma igång med batchwork direkt och applicera det på ditt varumärke.
  • En Q&A-workshop i grupp den 19e januari klockan 12.00. Vi går igenom frågor från veckan, hur det har gått och hur du kan göra för att komma vidare.
  • En FB-grupp där du kan bolla frågor, funderingar och utmaningar både med mig och andra deltagare. På så sätt fastnar du inte.

Efter den här workshopen kommer du veta hur du:

  • Planerar content som är rätt för just din målgrupp
  • Skapar det på ett sätt som är tidseffektivt för just dig
  • Bygger ett starkt varumärke utan att lägga all din tid på sociala medier

Har du några frågor? Kontakta mig på tess.waltenburg@gmail.com så hjälper jag dig.

Lästips: Kom igång med batchwork – Skapa content på ett smart sätt

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *