Nagellacksmålning en grå söndag

– I betalt samarbete med Yves Rocher

Hur har din helg varit? Vi har inte gjort särskilt mycket och det har varit väldigt skönt. Igår målade jag och min minsting våra naglar i härliga vårfärger från Yves Rocher. Perfekt aktivitet en grå söndag! Hon valde ett ceriserosa lack (nummer 13 / Rose Amaranthe) och jag valde ett olivgrönt (nummer 30 / Vert Olivier). Båda är en del av Yves Rochers Go Green-serie. De är framställda av ingredienser som har sitt ursprung i vegetabilisk biomassa, håller väldigt länge även utan topplack och finns i massor av härliga nyanser. Det känns fantastiskt när man hittar nagellack som både är slitstarka och snällare mot miljön än vissa andra varianter.

Härliga nagellack från Yves Rocher Go Green

Jag älskar att göra saker tillsammans med barnen som jag också tycker om. Det blir mer och mer av det desto äldre de blir och jag uppskattar verkligen det. Det känns så fint att få dela intressen, ha mysiga stunder tillsammans och sitta och prata medan vi gör någon rolig aktivitet. Ibland lagar vi mat, ibland hjälps vi åt att göra fint här hemma och ibland målar vi naglarna. De älskar att kolla igenom alla nagellack jag har och välja ut sina favoriter. Vissa gånger blir det en och samma färg på alla naglar, andra gånger väljer de flera olika färger. De rosa och lila nyanserna brukar dock vara favoriter.

Mina personliga favoritnyanser ur Yves Rochers Go Green-serie är olivgrön, blå suckulent, högblått och lila hyacint. Olika nyanser av blått, grönt och lila är min melodi!

Har du testat något av dessa nagellacken? Eller har du kanske några frågor om andra produkter från Yves Rocher? Lämna gärna en kommentar här eller på Instagram så gör jag mitt bästa för att svara! Jag har testat en hel del av deras produkter sedan vi påbörjade vårt fina samarbete och svarar väldigt gärna på frågor och funderingar.

Vad har du haft för dig i helgen?

Lästips: Vårigt, matt läppstift från Yves Rocher

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *