Hur tar man fram sin human design-karta?

En fråga jag ofta får på mitt Instagram-konto för human design är ”Hur tar man fram sin human design-karta?”. Och just den biten är faktiskt väldigt enkel. Det finns flera olika verktyg online där du kan skapa din egen human design-karta gratis, även kallat body graph. Jag gillar till exempel My Human Design men vissa använder hellre Jovian Archive. Informationen du får kan även vara lite olika.

Din unika human design-karta

I de flesta verktyg får du både en body graph och en lista där de viktigaste komponenterna är sammanställda. Du hittar ofta din energityp, strategi, authority högst upp. Och det är en fantastiskt utgångspunkt att börja med. Jag påminner ofta mina coachingklienter om att komma tillbaka till sin strategi och authority om och om igen även när de vill gräva djupare i mer komplexa delar av human design.

Det svåra är dock sällan att ta fram sin karta utan att tyda den utan förkunskaper. Man sitter ofta där och vill lära känna sig själv och trycker spänt på ”Generera karta”-knappen bara för att finna sig själv stirrandes på ett gäng symboler, siffror och linjer. Men bara lugn! Det är helt okej att ta det i din egen takt och du har en fantastisk resa framför dig.

Kom igång med human design

Du kan till exempel börja med att kika i min kategori för human design där jag har allt från nybörjar-inlägg om de olika delarna av vår karta till guider kring hur du hittar ditt workflow med human design. Du kan även boka en human design reading hos mig om du vill ha min hjälp att gräva djupare i just dina unika egenskaper. Oavsett hur du väljer att göra så har du ett helt fantastiskt redskap för självkännedom vid dina fingerspetsar och jag hoppas att det kommer ge dig lika mycket som det har gett till mig.

Lästips: Vad är human design?

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *