Human design och föräldraskap

Det är äntligen dags! Jag har fått otroligt många frågor kring human design och föräldraskap och 18 – 20 november håller jag äntligen i min första kurs kring ämnet. Under tre dagar djupdyker vi i hur du kan stärka dig själv som förälder, hur du kan stötta ditt barn och skapa bättre flow i just er familj. Human design är ett fantastiskt verktyg för självförståelse men det ger även viktiga insikter kring hur vi samspelar med andra och det är det jag ser fram emot att förmedla här.

Såhär ser kursupplägget ut:

  • Fredag 18 november, 12.00 

Föräldraskap och human design. Här kommer vi bland annat att gå igenom hur olika energityper samspelar, hur de olika profilerna lär sig och hur olika authorities fungerar när det kommer till att fatta beslut. Du får både generell kunskap och konkreta exempel kring hur human design kan appliceras på föräldraskap i vardagen. 

  • Lördag 19 november, 10.00 

Dina styrkor som förälder utifrån din human design. Här kommer vi bland annat att gå igenom hur du kan stärka dig själv i det just du ger dina barn, möta dig själv i dina behov och därmed även ge mer till din familj. Du kommer få en fördjupad förståelse kring hur du kan börja med dig själv för att saker ska fungera bättre i er vardag. 

  • Söndag 20 november, 10.00 

Q&A och workshop där vi går igenom konkreta exempel från din vardag så att du kan applicera kunskapen från de tidigare dagarna i praktiken och börja använda human design som ett verktyg i ditt föräldraskap här och nu. Här får du möjlighet att fördjupa kunskaperna från tidigare workshops och se hur du kan jobba vidare med insikterna från kursen. 

Det här ingår i kursen

  • Tre workshops via Zoom som spelas in så att du kan se på materialet i efterhand 
  • PDF-material och workbooks för varje session som du får tillgång till vid köp av kursen och kan jobba med på egen hand 
  • En FB-grupp som du får tillgång till vid köp av kursen där du kan ställa frågor både innan, under och efter kursen för att få stöd av andra

Din investering: 888 kronor

Ta chansen och vinn en 1:1 human design familjereading

Om du anmäler dig till kursen human design och föräldraskap innan 11 november är du även med och tävlar om en 1:1 human design familjereading till ett värde av 1555 kronor. Du kan antingen göra readingen själv och ta med dig din familjs kartor eller göra den tillsammans med din familj. Du kan självklart boka in en 1:1 reading direkt även om du inte skulle vilja ta del av kursen.

Vill du lära dig mer om human design? Missa inte att följa mitt human design-konto på Instagram eller kika på mina andra blogginlägg i den här kategorin.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *