Handsydda underkläder, skönhetsprodukter och statement-örhängen

Jag har stöttat många småföretagare den senaste tiden. Jag gick till och med så långt att jag tog ut en summa från mitt sparkonto och köpte saker jag ändå hade planerat att köpa längre fram. I den situationen jag är i gör pengarna bättre hos någon annan just nu, och det sparar mig utgifter i framtiden. Jag har full förståelse för att alla inte kan göra så, men jag tipsar helt enkelt för de som vill. Det gör även stor skillnad att följa, gilla och kommentera på sociala medier. Tipsa vänner som har inkomsten kvar att handla från ett mindre företag istället för ett stort. Vi kan alla göra något för att stötta de vill ska finnas kvar efter den här situationen.

Leopardörhängen från POW STUDIO

Något jag länge har suktat efter är ett par örhängen från POW STUDIO. Just de jag gillar bäst, med leopardmönster, har tagit slut gång på gång. Jag har funderat, suktat men aldrig varit tillräckligt snabb när de har kommit ut. Men nu så! Den här gången la jag till och med in en påminnelse i min kalender, haha, för att se till att inte missa tillfället. Det blev ett par mini velvet leo som jag är SÅ nöjd med. Jag har haft töjningar tidigare så jag kan inte ha tunga örhängen men de här är perfekta. De lyfter dessutom vilken outfit som helst! POW! Det känns alltid extra kul att stötta företag där man har träffat ägaren, vilket jag har gjort i flera sammanhang då POW är ett Malmö-företag.

Leo Velvet Mini från POW Studio
Leo Velvet från POW STUDIO

Skönaste trosorna från MINIPJACKO

Vi behöver alla underkläder. Och även om jag inte behövde nya exakt just nu så har jag passat på och laddat upp nu när det behövs. Jag har dessutom lyckats hitta de skönaste trosorna någonsin. Tjoho! MINIPJACKO, som är geniet bakom dessa godbitar, syr trosor av GOTS-certifieratmaterial som både är coola och grymt sköna. Det känns extra bra att ha på dem när jag vet att jag har stöttat en småföretagare som syr dem själv. Det är många som driver den här typen av företag som står på marknader annars, så där spelar beställningarna stor roll. Behöver du kanske mössor till barnen? Eller trosor till dig själv? Spana in hennes Instagram. Jag kan varmt rekommendera hennes produkter! Jag har dessutom beställt unisex-underkläder till barnen efter att jag fick mina för att jag var så nöjd.

Trosor från MINIPJACKO
Trosor från MINIPJACKO

Skönhetsprodukter från Love Green Life

För ett tag sedan fick jag ett pressutskick som verkligen kom till användning. Det var från Love Green Life och innehöll bland annat hårborstar till mig och barnen samt hårband från KOOSHOO. Sedan dess har jag tänkt att jag skulle vilja köpa fler hårband men har inte tagit tag i det. Nu såg jag dock ett perfekt tillfälle och såg till. Jag beställde även ett härligt grågrönt nagellack från Kure Bazaar som kommer vara en stor favorit nu under våren. Om du vill hitta en välsorterad butik för smink, hudvård och andra skönhetsprodukter kan jag varmt rekommendera Love Green Life. Vi har varit så nöjda med allt därifrån och jag är säker på att deras andra produkter är minst lika bra.

Nagellack Boyfriend från Kure Bazaar
Skönhetsprodukter från Love Green Life

Anteckningsbok, kaffe och annat välbehövligt från By Women Store

Sist men inte minst vill jag tipsa om en lokal favorit: By Women Store. Jag besökte den fysiska butiken i Malmö lite då och då innan den stängde men som tur var finns den kvar på nätet. By Women Store säljer bara produkter från kvinnliga kreatörer och har även en hel del produkter inom zero waste. Jag har till exempel köpt scrunchies och tvättbara bomullspads där tidigare. Den här gången köpte jag en otroligt vacker anteckningsbok, noveller från Novellix, kaffe från Historiskan och en vintage väggbonad som får bo i mitt sovrum.

På den sista bilden här kan ni se en härlig mix av fynd från företagen jag nämner ovan och praliner från Österlenchoklad som är ett av mina absoluta favoritställen. Nu när vi inte kan åka dit är jag otroligt tacksam över att de har en webbshop. De har även tagit fram ett paket som går in i brevlådan för den som inte vill / kan hämta hos ombud. Så himla smart! Har du några småföretag du vill att jag ska spana in? Dela gärna med dig i kommentarsfältet!

Anteckningsbok från By Women Store
Praliner från Österlenchoklad m.m.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *