Hållbara vardagsfavoriter från Jordklok

– Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Jordklok

En av de butiker jag ofta handlar ekologiska, giftfria produkter från är Jordklok. Jag gillar både deras sortiment och deras service, de levererar snabbt och erbjuder leverans till dörren. Häromdagen la jag en beställning på hållbara vardagsprodukter och ekologiska skafferivaror. Det blev bland annat frön som ska användas till fröknäcke, chokladté från Yogi Tea som passar perfekt under julen, ekologiska diskmaskinstabletter och koffeinfritt snabbkaffe. Jag testar mig fram mellan olika alternativ nu när jag har dragit ner på koffein. Jordklok har 10 % på hela sortimentet t.o.m. 27/12 så passa på!

Ekologiska skafferivaror

Jag älskar att ha ett välfyllt skafferi! Det finns så många bra stapelvaror som är räddaren i nöden i vardagskaoset. Vi har alltid olika konserver, frön, havregryn, téer, knäckebröd och annat gott hemma. Att fylla på med varor som håller länge är dessutom ett smart sätt att minska sitt matsvinn och sina matkostnader. Om du vill ha fler tips kring det får du gärna spana in det här inlägget. Att fylla på skafferiet när olika butiker har kampanjer gör stor skillnad för vår ekonomi. De där 10 % jag sparar på varor från Jordklok som jag vet går åt kan gå till mycket roligare saker. De har även många bra skönhetsprodukter, saker till hemmet och till barnen.

Stötta småföretagare i en tuff tid

Jag brinner, som ni redan vet, för att lyfta småföretagare i denna tuffa tid. Det känns så viktigt att små, hållbara aktörer finns kvar när den här krisen är över. Jordklok är en av de butiker som erbjuder ett brett sortiment av produkter från små ekologiska företag. Jag handlar till exempel chilisås från Skånsk Chili och schampoo och balsam från Kaliflower Organics därifrån. Två stora favoriter här hemma! De har även produkter från till exempel Bruns Products, Malin i Raitan, Stella Sews och Källans Naturprodukter.

Linoljesåpan med citrongräs doftar ljuvligt och är en av mina favoriter i städskåpet. Den, bikarbonat och äppelcidervinäger gör att jag kan städa i princip hela hemmet på ett giftfritt sätt. Snällt mot både plånboken och miljön! Allt går att beställa via Jordklok. Klicka på länkarna här i texten för att komma direkt till respektive produkt och klicka hem det du behöver innan den 27 december för 10 % rabatt.

Har du några hållbara vardagsprodukter ur Jordkloks sortiment som du vill tipsa andra om? Dela gärna med dig i kommentarsfältet! Jag är alltid nyfiken på att testa nya ekologiska produkter även om jag har mina stående favoriter. Det känns fint att det hela tiden kommer nya hållbara alternativ av hög kvalitet.

Lästips: Handla hållbart och genomtänkt

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *