Hållbar livsstil – Välkommen till min nya blogg!

Här hittar du inspiration för ett skönare, grönare liv

Det finns många saker jag tycker är roliga, inspirerande och givande med det jag gör men om det är en sak som utmärker sig så är det kontakten med alla er som peppar och stöttar det jag gör. Det betyder så otroligt mycket och jag hade inte kunnat göra något av detta utan er. Tack, från botten av mitt hjärta. Oavsett om du är ny läsare eller nyss har hittat hit så hoppas jag att du ska känna dig välkommen och att du är peppad på att komma igång med en hållbar livsstil.

Här kommer fokus inte vara på pekpinnar eller att du ska göra precis som jag. Mitt fokus är istället att peppa och stötta dig att göra de förändringar just du kan göra för en bättre värld. Kan du äta mer vegetariskt? Toppen! Kan du köpa det du behöver second hand i första hand? Så himla bra! Vi har alla olika resor men tillsammans kan vi göra skillnad. Och vet du? Det kan faktiskt både skapa mer frihet för oss själva och vara bra för planeten. Bra va?

”När det kommer till kritan är det nog få av oss som faktiskt skulle klassa våra prylar som det viktigaste i vårt liv.”

Jag tror nämligen att det går hand i hand att prioritera det som faktiskt är viktigt för oss och att minska vårt ekologiska fotavtryck. När det kommer till kritan är det nog få av oss som faktiskt skulle klassa våra prylar som det viktigaste i vårt liv. Genom att återbruka, tänka kreativt, bara ha saker vi verkligen tycker om, minimera hemma och lägga pengarna på att uppleva saker tillsammans kan vi göra både oss själva och vår omvärld en tjänst.

TACK för att du vill vara med på den här resan! Har du redan nu en tanke eller fundering kring något du vill läsa om här? Lämna gärna en kommentar och säg hej!

Såhär glad kan man bli av att leva ett hållbart liv. Hehe.
Fotograf: Marilia Bognandi

Jag vill även passa på och säga stort tack till Lilly Norfeldt som har hjälpt mig att komma igång med den här sidan. Hon har gjort ett fantastiskt jobb och har sparat mig många svordomar, hehe. Vill du också ha hjälp med en snygg, enkel och överskådlig sida? Tveka inte att skriva till henne!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *