Guldkant på vardagen

En sak jag tänker mycket på är hur mycket jag älskar att sätta guldkant på vardagen. Att göra en extra god frukost, ha på mig mina favoritkläder, ha en mysig filmstund med familjen eller boka in en date night med min man. Göra något fint hemma som att lägga en duk på bordet eller sätta igång diffusern med en härlig eterisk olja i. Små saker kan verkligen göra så himla stor skillnad. Kan du känna likadant?

Det är så lätt att tänka att man ska göra ditten och datten ”vid ett speciellt tillfälle”. Men livet är ett speciellt tillfälle. Och jag tror att vi vinner mycket på att se varje dag som en gåva. Att inte vänta på de stora sakerna utan att fira varje dag genom att göra den så härlig som möjligt. Här nedanför är ett gäng saker som har satt guldkant på min vardag den senaste tiden: Mitt fina nya diadem, date night på Ivini, min fina klänning från For Good Luck Store, pain au chocolat och en bra bok vid fönstret på Ruth’s.

”Det är så lätt att tänka att man ska göra ditten och datten ”vid ett speciellt tillfälle”. Men livet är ett speciellt tillfälle. Och jag tror att vi vinner mycket på att se varje dag som en gåva.”

Bara att kolla på bilderna ger mig glädje. Och det känns så härligt. Att få romantisera sitt eget liv och inse att man har så mycket av det man en gång drömde om. Vad gör du för att sätta guldkant på vardagen?

P.S. Bilderna i det här inlägget är redigerade med mitt Lightroom Preset MacDougal Street som ingår i mitt Lightroom Preset-paket där du får åtta olika presets. Om du gillar den här stilen och vill redigera dina bilder smidigt så kan jag varmt rekommendera det.

Lästips: Vad innebär egentligen medveten närvaro?

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *