För dig som vågar drömma stort

Nu kan jag äntligen berätta om vad jag har jobbat på den senaste tiden! Sedan en lång tid tillbaka har jag känt ett stort behov av ett inkluderande nätverk. Ett där alla våra drömmar får ta plats, bortom titlar och karriärvägar. Där vi får utvecklas, växa och ta plats oavsett hur vår resa ser ut. Och efter en lång tid kan jag äntligen presentera…

Aurora Career and Communications Network

Det här är ett nätverk för dig som vill mer i livet och vågar drömma stort. För dig som vill att ditt jobb ska vara anpassat efter livet och vad som känns rätt för dig, inte tvärt om. Du är varmt välkommen att gå med oavsett om du är egenföretagare, anställd, föräldraledig eller arbetssökande. Det vi har gemensamt är inte vår nuvarande titel utan att vi vill stötta både oss själva och varandra att våga följa våra drömmar.

I medlemskapet ingår:

  • Karriärssnack via Zoom 6 gånger om året där vi delar tankar, erfarenheter och råd med varandra 
  • Ett FB-community med både trådar kring olika teman och möjlighet att själv dela frågor och funderingar 
  • Resurser kring personlig utveckling och kommunikation 
  • Events och workshops kring olika teman, både digitalt och fysiskt 

Innehållet kommer att uppdateras och utvecklas efter hand och jag ser verkligen fram emot att göra den här resan tillsammans. Medlemskapet kostar i vanliga fall 249 kronor per kvartal eller 899 kronor per år (inklusive moms) men om du vill signa upp dig innan 15/4 så får du ett helt års medlemskap för 499 kronor.

Har du några ytterligare frågor eller funderingar? Hör gärna av dig till mig på tess.waltenburg@gmail.com eller skicka ett DM på Instagram. Där kan du även se en video där jag berättar mer om nätverket, varför jag startade det och min vision med det framåt.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *