Full rulle men jag står grundad mitt i allt

Den här veckan har det verkligen varit full steam space machine. Det är otroligt mycket roligt som händer. Både pågående projekt som jag jobbar på med och nya dörrar som öppnas. Ibland känns det verkligen som att ingenting händer och att allting sedan händer på samma gång. Det är alltså ganska kaotiskt på flera plan, både professionellt och privat, men jag står väldigt grundad i allt. På något sätt känns det som om jag är i stormens öga och det känns otroligt skönt.

Att våga känna tillit när mycket känns oklart

En sak jag har haft otroligt svårt för innan är tillit. Tillit till att saker blir som de blir och faller på plats när och som de ska. Men nu är det helt annorlunda. Lugnet jag känner är någonting helt nytt för mig och det känns så himla stärkande. Jag vet att jag säkert låter otroligt kryptisk nu men det är så fint att se hur det lönar sig att jobba med sig själv. Ibland känner man att man kämpar och kämpar men sedan till slut släpper det när man minst anar det. Där inspirerar mina modiga coachingklienter i Step Into Your Power mig otroligt mycket. Bara efter några veckor in i programmet har de börjat lita på sig själva på ett helt nytt sätt och det är otroligt att se. Tänk vilka modiga kvinnor jag får äran att jobba med.

Inspirerande frukostmöte på Ruths i Malmö

Imorse skrev jag en artikel för La Leia och sedan begav jag mig in till Malmö för ett frukostmöte. Jag mötte upp Nilla på Ruths, ett av mina absoluta favoritställen, och åt en underbart god frukost. För mig blev det french toast och en havrecappucino och det var grymt gott. Jag älskar ställen som man kan besöka nästan när som helst på dagen och äta allt från frukost och fika till lunch och middag. Ruths är ett sådant ställe. Efter vårt möte åkte jag hem till Lund, körde en lunchlive med Sophia Schyman om hållbar inredning på Instagram och sedan hade jag en human design reading. Det har varit många härliga saker på gång idag med andra ord och jag älskar den mixen.

Nu ska jag krypa ner i sängen efter ett härligt bad, läsa några sidor i Existential Kink (en otroligt bra bok för alla som är intresserade av shadow work) och sova gott innan den sista intensiva jobbdagen för den här veckan. Även om jag jobbar mycket så prioriterar jag återhämtning och njutning till stor del också. Jag vägrar hälla från en tom kopp.

Vad gör du för att återhämta dig under intensiva perioder?

En sak jag ofta gör när det är intensivt är faktiskt att klä mig i kläder som inspirerar mig och ”fixa mig” lite extra. Det gör otroligt mycket för mitt humör. Jag har kört på klackar två dagar i rad och idag slängde jag på ett matt rött läppstift. Mitt favoritläppstift är det underbara nummer 06 från Yves Rocher (Adlink). Det är det perfekta matta röda läppstiftet om du frågar mig.

Lästips: Att ta sitt egenansvar även om andra inte tar ansvar för sitt

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *