Frukost och promenad i mysiga Simrishamn

Häromdagen tog jag tåget till Simrishamn och träffade fantastiska Emilie. Hon är verkligen en sådan vän där det kan gå otroligt lång tid mellan gångerna vi ses men det känns som att det inte har gått någon tid alls. Vi kan prata om allt mellan himmel och jord och hon inspirerar mig så mycket. Hon bor i Stockholm i vanliga fall men nu lyckades vi få till en träff när hon var i Skåne. Hurra!

Jag är så glad över att jag har vågat lära känna nya vänner i vuxen ålder. Livet är för kort för att umgås med personer man inte kan vara sig själv kring. Helt ärligt så tror jag aldrig att jag hade tagit mig dit jag är idag både i min personliga utveckling och mitt företagande om jag inte hade omgett mig med andra fantastiska kvinnor som både peppar mig och inspirerar mig när de går sin egen väg.

Frukost på Gårdens Vedugn och promenad längst vackra gator

Emilie mötte upp mig vid bussen till Simrishamn. Sedan promenerade vi ner till hamnen. Simrishamn är inte så stort så vi strosade runt en stund och njöt av vackra omgivningar innan vi slog oss ner för en fika. Vi hade turen att få ett bord på mysiga Gårdens Vedugn där vi åt frukost. Deras innergård är otroligt fin och det kändes som att vi var utomlands. Dessutom var det tyst och skönt så vi kunde prata i lugn och ro. Helt ärligt så är det nog det största ”problemet” med vänner som Emilie där det kan gå lång tid mellan tillfällena. Vi har alltid så mycket att ta igen!

Efter frukosten promenerade vi runt igen, kikade på fina hus, pratade mycket och länge. Ändå hade vi så mycket kvar att prata om när hon följde mig till bussen igen. Men till slut var det dags för mig att åka hem, fylld till bredden av ny energi och inspiration. Tack fina Emilie för en fin dag och för att du finns i mitt liv!

Lästips: En heldag på Österlen med Elina

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *