Cirkusutställning för hela familjen på Kulturen i Lund

Vad är en sommar utan lokal turism och semester? Ingenting om du frågar mig! Ett härligt utflyktsmål i Lund som passar hela familjen är Kulturen. I centrala Lund hittar du denna pärla där det alltid finns något nytt att utforska! Du kan till exempel ta tåget till Lund C och promenera dit. På vägen hittar du härliga caféer, lunchställena vackra Lundagård och mäktiga Domkyrkan. Det finns en hel del att uppleva i Lund om du turistar här i sommar.

Vackra byggnader och utställningar på Kulturen i Lund

Kulturen i Lund har just nu en cirkusutställning och har gjort om lekplatsen efter det temat. Dessutom finns deras vanliga utbud kvar. Vi var där häromdagen och lekte i Cirkus-kiosken, åkte Cirkus-bussen och kastade sandpåsar genom clownernas munnar. Det var väldigt uppskattat!

När vi väl var där kikade vi runt på allt annat som finns. Hus från olika tidsepoker, glimtar av människors liv, vackra fasader och en välbevarad gammal kyrka. Att besöka Kulturen är som att resa genom olika tidsåldrar och platser på en enda eftermiddag. Man kan dessutom fika där om man är sugen på något gott.

Hemester, svemester och utflykter i Skåne ger mig livskvalitet

Att utforska närområdet och ha hemester ger mig verkligen livskvalitet. Det är ett väldigt enkelt sätt att vara tacksam för det jag har och leva det bästa livet jag kan leva här och nu. Att unna mig en god kopp kaffe på stan medan jag jobbar eller ta en lunch med en vän gör så otroligt mycket för min känsla av livskvalitet. Dessutom finns det otroligt mycket att uppleva som är billigt eller gratis om man promenerar eller cyklar dit.

Förutom mina favoritställen i Lund åker jag gärna ut på utflykt här i närheten. Det finns så många härliga utflyktsmål, caféer, stränder och vackra platser i Skåne. Missa inte min stora guide med lokal turism här i området och tipsa gärna om dina favoriter!

Lästips: Lokal turism och picknick i Botaniska Trädgården

1 Comment

  1. Pingback: Så inkluderar jag barnen i vardagliga vanor - Tess Waltenburg

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *