Mantle The Dream Mask Recension

Nu är den äntligen här! Min The Mantle Dream Mask Recension det vill säga. Och den här ansiktsmasken är väl värd all hype. Det kan nog vara en av de mest omtalade ansiktsmaskerna de senaste åren men jag ville ändå testa själv. Resultatet var lika bra som jag förväntade mig men av några oväntade anledningar. Här delar jag med mig om vad jag tycker om Mantle The Dream Mask, varför jag gillar den och varför jag tycker att den är prisvärd.

Det här inlägget innehåller annonslänkar till Mantle. Recensionen är dock precis lika genuin som om jag inte hade tjänat någonting på det. Att använda annonslänkar när jag ärligt kan rekommendera någonting är ett sätt för mig att göra arbetet med mina kanaler hållbart för mig.

The Dream Mask – En djupt återfuktande nattmask

Jag har använt The Dream Mask en gång i veckan i flera månader nu. Den är smidig att använda då man applicerar den på rengjord hud på kvällen och låter den göra sitt jobb över natten. Det är en djupt återfuktande nattmask som är utformad för att återställa samt plumpa upp yttorr och kombinerad hud. Den innehåller bland annat portillstramande niacinamid, cell-förnyande bakuchiol, antioxidantrik blandning av hyaluronsyra, havtorn och E-vitamin. The Dream Mask stimulerar kollagenproduktionen, ger djup återfuktning och ökar hudens spänst och lyster medan du sover.

Min hy är ganska normal men blir lätt yttorr. Framförallt på vintern. I och med att jag är tvåbarnsmamma och arbetar på heltid så vill jag ha enkla, smidiga produkter som inte tar massor av tid att använda. Därför har jag fastnat för Mantles sortiment. The Dream Mask har en härlig konsistens och är väldigt dryg. Den kan verka dyr jämfört med andra masker men med tanke på hur länge den håller, och med resultatet den ger, tycker jag att den är väl värd sitt pris. Jag upplevde att min hy kändes mer återfuktad och hade mer lyster redan efter den första användningen men jag kan ändå varmt rekommendera regelbunden användning. Vilket är enkelt när man har en hel burk.

Nattmask som återfuktar ordentligt och är smidig att använda

Det finns många fördelar med att använda en nattmask. Dels så behöver man inte vänta på att den ska verka klart när man har annat att göra. Ingredienserna får gott om tid att göra sitt jobb och vårda huden. Det blir en smidig rutin som ger huden nytt glow utan att man måste lägga till X antal steg till sin vanliga rutin. För mig har det varit guld värt i vardagen när jag vill ge min hud lite extra kärlek utan att krångla till livet. För det behöver jag verkligen inte.

När det kommer till hudvård, precis som med mycket annat, tror jag på kvalitet framför kvantitet. Och Mantles The Dream Mask är verkligen en produkt som jag tycker levererar. Min hy har fått ny lyster och yttorrheten är inte lika påtaglig som den annars brukar vara. Vilket säger mycket med tanke på att det just nu är grått, fuktigt och kallt här i Skåne. Jag har dessutom mycket kvar i min nuvarande burk som jag har använt flitigt i flera månader.

Du hittar Mantle The Dream Mask här om du vill testa den. Har du testat The Dream Mask? Vad är dina erfarenheter?

Lästips: Vårigt, matt läppstift från Yves Rocher

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *