Ett nytt hem

Om du följer mig på Instagram så har du redan hört nyheten. Men jag delar med mig här också: Vi har flyttat in i vår nya lägenhet! Den ligger bara ett stenkast bort från vår tidigare men här finns mer plats, barnen har vars ett rum och vi har en extra gästtoalett (GULD värt när man är fyra personer i hushållet). Det känns så himla fint att få påbörja ett nytt kapitel men ändå behålla vårt ”vanliga” sammanhang. Barnen kan gå kvar i samma skola, vi har fortfarande nära till samma matbutik och bussar och så vidare. Närheten har dessutom gjort det möjligt för oss att ta det lite i taget och flytta på det sätt som känns enklast för oss. Om du har flyttat vet du säkert hur mycket jobb det kan bli…

”Även om jag är en rastlös person som vill gärna ha allt gjort senast igår så försöker jag finna mig i att vi tar det i vår egen takt”

Vi börjar verkligen komma på plats nu. Vi har packat upp saker, börjat organisera och sovrummet är målat grönt. Föga förvånande va? Även om jag är en rastlös person som vill gärna ha allt gjort senast igår så försöker jag finna mig i att vi tar det i vår egen takt. Vissa beslut behöver kännas in och det är helt okej. Det viktiga för mig har varit att det känns som ett hem, att det är mysigt och ombonat. Resten löser vi efter hand.

Har du flyttat nyligen? I så fall – Har du några bra tips och tricks att dela med dig av?

Om du vill följa transformationen och alla smårenoveringar vi gör så får du gärna kika in på Instagram stories. Där uppdaterar jag så gott som dagligen om saker som händer. Och jag uppskattar otroligt mycket om du vill skicka ett DM eller en kommentar. I sådana här tider där fejkkontona rullar in på löpande band är det guld värt att känna att man skriver för en riktig människa.

Lästips: Inred med återbruk och second hand – Idag lanserar jag min nya webbkurs!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *