Ett efterlängtat köp, en vårpromenad och dagens outfit

Är det vår hos er? Eller klassiskt aprilväder som det är här? Det kändes äntligen som att värmen och ljuset var på g men sedan började det regna, blåsa och till och med hagla lite. Märkligt väder! Men vi har försökt vara ute en del ändå. Jag tog en paus och tog en promenad med min bästa vän idag. Väldigt uppskattat nu när vi spenderar större delen av vår tid hemma! Vi satte oss ute i solen när den väl sken och drack kaffe och åt choklad. När jag ändå var på stan passade jag på och gick in på Reko Deli. Där köpte jag med mig två goda ostar och choklad till ikväll. Det är svårt att inte köpa för mycket där, jag får lägga band på mig själv.

Idag fick jag chansen att inviga mitt senaste favoritköp: Mina nya vårsneakers från Veja. Jag har suktat efter ett par skor från dem i flera år, eftersom de både är snygga och hållbart producerade, men nu tog jag äntligen chansen och slog till. Det var dags att byta ut mina loppis-fyndade Converse och det kändes fint att köpa dem från härliga Ecosphere nu när många butiker har det tufft. Jag köpte även strumpor från Qnoop som både passar till och är smart designade då de går att para ihop inför tvätt.

Dagens hållbara outfit

Dagen till ära kombinerade jag dem med min kappa från Acne som jag köpte second hand på Arkivet i Stockholm, slitna jeans från Myrorna, min ulltröja från Filippa K som jag köpte second hand via Sellpy och min härliga tygpåse från Hanna Wendelbo. Många hållbara företag i en och samma outfit, det gillar jag! Jag tycker att det känns superhärligt att äntligen få ta fram vårgarderoben. Ni har kanske märkt att jag inte är så färgglad av mig men jag gillar ändå att blanda in lite mer ljusa toner, mönster, olika nyanser av grönt och blått. Har du några vårfavoriter som du ser fram emot att ha på dig mer nu? Berätta gärna!

Stötta småföretagare med hållbara inköp

Jag kände mig väldigt inspirerad idag och tog mig även tiden att filma en Youtube-video. Här delar jag med mig av hur man kan stötta små företag i dessa svåra tider. Du får både idéer kring saker som jag tycker är smarta att passa på och köpa och tips på företag jag verkligen gillar. Spana in den här:

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *