En summering av mitt omvälvande entreprenörsår 2021

2021… Hur ska man ens börja skriva om dig? Vilket galet och omvälvande år det har varit. Både privat och professionellt. Det här var året då jag äntligen blev företagare ”på riktigt”. Samtidigt gick jag igenom en inre resa och skalade bort lager efter lager av idéer kring vem jag borde vara. Och i och med att mitt företagande går så mycket hand i hand med vem jag är så har det förändrats med mig. Transformerats. Vuxit. Tagit nya vägar och oväntade vändningar. Allting är föränderligt och det har det här året verkligen visat mig. Men jag ska göra ett tappert försök att få ner den enorma processen 2021 har inneburit i ord.

För dig som drömmer om någonting mer

Det här kommer inte bli någon perfekt uppstyltad berättelse med kapitel för varje månad. Men jag hoppas att det kan inspirera dig som känner att det finns något mer. För om det är någonting jag vill åstadkomma så är det att få fler att våga drömma. Att våga börja om när saker skaver. Lita på att den där rösten som säger att det finns något mer faktiskt talar sanning. Och att resan som är vårt eget liv, det vi verkligen har valt själva, är värd det även om vägen ibland är krokig.

Under 2021 har mitt företag förändrats så många gånger att jag har tappat räkningen. Jag har gått till botten med vilka kunder jag verkligen vill jobba med. Funderat över hur jag vill lägga upp mina arbetsdagar så att de faktiskt passar mitt liv. Läst på om hur jag kan stötta min hormonella hälsa och följa min cykel i mitt entreprenörskap. Inriktningen på mina kanaler har gått från att handla om hållbar livsstil ur ett miljöperspektiv till att handla mycket mer om livet i stort. Om självkärlek och att följa sina drömmar. Hur vi kan skapa hållbar förändring inifrån och ut. För mig hänger dock allting ihop. Och jag hoppas att det kommer falla på plats även för dig som kanske känner att det är lite rörigt just nu.

Under året har jag verkligen känt in vilka uppdrag som ger mig energi och jag har jobbat på att bygga upp långsiktiga relationer till de jag verkligen vill jobba med. I september utbildade jag mig till human design reader och la till det som ett till ”ben” i min verksamhet. I samma veva valde jag även att bli brand partner med Young Living då jag känner att eteriska oljor är ett perfekt komplement till det jag redan gör. Allt det här är alltså väldigt nytt och jag känner fortfarande att jag håller på att landa i hur jag vill jobba vidare med det. Men det känns helt rätt och jag vet att det som känns bra i slutändan alltid leder mig rätt.

Eteriska oljor, human design och nya möjligheter

För mig innebär min business med Young Living en fantastisk möjlighet att jobba vidare med något jag älskar, nämligen att bygga community. Mitt mål under 2022 är att kunna hålla i fysiska workshops, om situationen tillåter, och att bygga upp mitt eget team. Om du är nyfiken på hur det är att jobba med eteriska oljor så tveka inte att skicka ett DM. Jag tar gärna en digital kaffe och berättar mer helt förutsättningslöst. Jag vill även kombinera det med human design både när jag coachar dig som väljer att gå med i mitt team och när det kommer till dig som ”bara” vill köpa oljor. Det finns så otroligt mycket man kan göra med eteriska oljor för självkärlek, personlig utveckling och emotionell stöttning och jag har verkligen bara börjat skrapa på ytan.

För mig är ledorden inför 2022 frihet, samhörighet och rikedom. Och då menar jag verkligen hur jag vill känna mig. Det handlar inte om pengar utan om att jag vill känna mig rik i allt jag gör. Jag vill tjäna pengar på ett sätt som känns rätt för mig. Bygga mitt arbete kring mitt liv, inte tvärt om. Känna samhörighet och skapa frihet för mig själv. Det är det som får mig att känna mig levande och jag vill att den känslan ska genomsyra mitt företag. Tack för att du är med mig på den här resan, för att du stöttar min verksamhet och hejar på mig. Det betyder så otroligt mycket för mig. 2022 är vårt år!

Saker jag är stolt och tacksam över med året som har varit

  • Att jag har vågat tänka om och ta nya vägar i min verksamhet
  • De fantastiska relationer jag har byggt upp med mina samarbetspartners
  • Att jag faktiskt har kunnat jobba var som helst och på ett sätt som passar mig
  • De fantastiska evenemang och sammanhang jag har fått vara en del av
  • Upplevelserna och lärdomarna jag har fått ta del av
  • Min förmåga att lära mig, utveckla mig och växa som människa och entreprenör

Det ska bli så fint att se de frön jag har sått under 2021 växa. Att få förvalta det jag har börjat bygga upp. Nu ser jag otroligt mycket fram emot 2022 och jag har en så stark känsla av att det här kommer bli ett fantastiskt år.

Lästips: Jag kommer aldrig välja trygghet som får mig att ge upp min frihet

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *