En magisk övernattning på The Vault i Helsingborg med Yves Rocher

– Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Yves Rocher

Jag var med om så fantastiska saker i förra veckan att jag fick nypa mig i armen. Först var jag och Mathilda iväg och övernattade på Varbergs Kusthotell, sedan var jag iväg på övernattning i Helsingborg med Yves Rocher och sist men inte minst var jag och Jenny iväg och övernattade hos Bäddar och Ängar på Österlen. Ni hör ju! Att få bli bjuden på detta får mig att känna mig så otroligt rik. Jag hoppas dessutom att det kan peppa er att svemestra och utforska närområdet om ni bor här omkring för jag kommer självklart skriva utförligt om allt. Först ut blir min kväll och natt på The Vault i Helsingborg med fantastiska Yves Rocher.

I torsdags kväll satte jag mig på tåget till Helsingborg när jag hade slutat jobba. Väl där tog jag en kort promenad från centralen till vackra The Vault Hotel. Där hade Yves Rocher bjudit in till ett underbart evenemang med temat ”lämna necessären hemma”. Vi blev bjudna på fantastisk mat, fick sova över i The Vaults otroligt vackra rum och väl på rummen hade Yves Rocher placerat ut produkter precis överallt. Det var smink, duschprodukter, ansiktsvård, hårvård och allt annat du kan tänka dig. De hade även ställt fram vackra blommor och praliner, lakrits, must och annat gott från lokala företag i Helsingborg.

Härliga produkter och nya favoriter från Yves Rocher

Även jag som har jobbat med Yves Rocher ett bra tag och har testat en hel del hittade nya favoriter bland produkterna de hade ställt fram. Visste ni till exempel att de har lanserat en ny schampookaka? Supersmidigt att ta med på semestern och perfekt om man vill dra ner på avfall! Det går att köpa till en smidig plåtask om man vill kunna transportera den och just nu har de 3 för 2 på alla schampookakor om du vill testa. I duschen stod även deras koncentrerade duschgel med mangodoft som är en stående favorit hos mig. Även den är perfekt för semesternecessären eftersom den tar minimalt med plats.

Det här var första gången jag testade deras hudvårdsserie Pure Algue som passade min hud perfekt. Det finns flera olika produkter i serien men 3 i 1-rengöringen är en av mina nya favoriter. Jag älskar dessutom de turkosa flaskorna! Jag föll även pladask för deras deodorant med ekologisk mynta som är fri från alkohol och aluminiumsalter.

Var jag på semester i Frankrike eller mitt i en saga?

Jag är så tacksam över att få göra detta som en del av mitt jobb och att få möjligheten att jobba med företag som Yves Rocher som verkligen tar hand om sina samarbetspartners. De gör ett fantastiskt jobb med sina influencer marketing-samarbeten och är ett föredöme för branschen på så många sätt. För mig handlar hållbarhet även om hur man behandlar dem man jobbar med och jag är så glad över att ha en samarbetspartner som dem. De gör så fina, kreativa, roliga samarbeten, anordnar fantastiska evenemang som detta och skickar blommor till oss ambassadörer med jämna mellanrum som tack för vårt partnerskap. Sådant betyder så otroligt mycket.

Tusen tack Yves Rocher för ett fantastiskt evenemang och tack The Vault för en fantastisk övernattning! Om du vill åka till Helsingborg kan jag varmt rekommendera en övernattning där. Inredningen är fantastisk och alla rum har sin egen personliga stil. Mitt rum hade till och med en fransk balkong och det kändes som att jag antingen var i Frankrike på semester eller mitt i en saga. Så underbart!

Lästips: Staycation i Malmö

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *