Busbra Barn second hand i Lund

Här kommer ett härligt tips till alla föräldrar! Busbra Barn second hand i Lund är en av mina absoluta favoritbutiker när det kommer till second hand för barn. Här hittar du det mesta i klädväg för barn och allt är snyggt upphängt och välsorterat. Det finns allt från roliga och fina plagg till väsentligheter som skalbyxor och varma skor och en stor variation av storlekar. Du kan även lämna in hela och rena plagg som dina barn inte behöver längre här och sälja dem mot kommission. Så himla bra!

Det känns verkligen som att det kommer fler och fler välsorterade second hand-butiker även för barn och det är någonting jag uppskattar otroligt mycket. Att handla begagnat till barnen sparar otroligt mycket pengar i det långa loppet.

Second hand till barn i fint skick

Busbra Barn second hand i Lund ligger vid Kattesund, precis i centrum och ett stenkast från Centralen och Stortorget. Det är alltså ett perfekt ställe att svänga inom om du ändå är ute och går eller har tagit en fika i stan. Jag och Linnéa gick till exempel dit när vi ändå hade varit i stan och tagit en fika. För mig var fokus på att hitta ett par varma höstskor till min 5-åring och det gjorde jag. Det blev ett par fodrade skinnskor med kardborre som både var i fantastisk kvalitet och i bra skick.

Jag är väldigt tacksam över att bo i en stad som Lund där det finns ett stort utbud av second hand. Annars handlar jag även en hel del till barnen online. För mig är Sellpy och Tradera go to-ställen för att fylla på garderoberna både till mig och till barnen. Men det är guld värt att kunna klämma och känna på kläder ”på riktigt” och jag älskar att stötta lokala butiker så ofta jag kan.

Handlar du mycket second hand till dina barn?

Lästips: Fika och shopping på Erikshjälpen på Öresundsvägen i Lund

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *