Behind the scenes – Plåtning med Christoffer Borg Mattisson

En sak jag alltid har älskat är att stå framför kameran. Därför känns det otroligt kul varje gång jag får chansen att komma tillbaka till det. Om du har följt mig ett tag så vet du säkert att jag modellade när jag var yngre. Även om själva branschen gav mig ätstörningar och skeva kroppsideal så älskar jag det kreativa uttrycket. Därför känns det fint att få reclaima det på mitt eget sätt.

Idag lämnade jag barnen på skolan och förskolan och började arbetsdagen med att åka till Christoffer Borg Mattissons studio. Vi plåtade helt utifrån vår egen kreativitet och det blev massor av härliga, personliga bilder som passar det jag vill förmedla. Det är verkligen häftigt hur bilder kan vara ett sätt att kommunicera sin egen stil och bygga ett personligt varumärke.

Jag kan varmt rekommendera Christoffer till alla som är ute efter porträtt antingen som privatperson eller som företag. Du hittar hans hemsida här.

Lästips: Bli bra på bild – Mina bästa tips till dig som vill få bättre bilder på dig själv

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *