Är du redo att komma ihåg vem du är?

Om du läser detta så tror jag att du har känt det. Den där längtan efter något mer. Känslan att livet är till för att levas, inte bara överlevas. Att vi finns till för att vara den vi faktiskt är och göra skillnad i världen, inte bara nöja oss med och överleva vårt liv.

Den där längtan finns i dig av en anledning. Det är den du är. Och oavsett vad du har gått igenom, oavsett hur vilsen du känner dig, så finns alltid den du faktiskt är inom dig. Det som är sant för dig. Det du längtar efter. Dina drömmar, visioner och din längtan.

Du kanske har glömt bort den du är ett tag. Eller väldigt länge. Kanske har du fått lära dig att du borde vara någon annan. Men du kan aldrig tappa bort dig själv. Den du är finns alltid kvar när du är redo att väcka henne.

Att göra resan tillbaka till sig själv handlar inte om att skapa ett perfekt liv. Eller att allt ska hända över en natt. Det handlar om att skapa ett liv som känns rätt. Ett liv som gör att motgångarna och smärtan känns värd det för att det faktiskt är din egen väg. Till skillnad från den tomma känslan av att leva ett liv som inte är ditt eget.

Och du behöver inte göra det ensam. Den 11e april startar mitt coachingprogram Step Into Your Power igen och det finns tre platser kvar. Om du känner dig kallad, om du känner att det är dags att komma tillbaka till dig själv, får du gärna boka in ett kostnadsfritt discovery call för att se om det känns rätt för dig. Maila mig på tess.waltenburg@gmail.com eller skicka ett DM på Instagram.

Världen behöver det du har att ge. Den du är. Och det är aldrig för sent att minnas henne.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *