Second hand: En lyckad runda i Malmö på Emmaus, Kiddo och Beyond Retro

Vissa av er såg säkert mina stories häromdagen när jag var på second hand-runda, men jag har oavsett så mycket fint att visa er. Vi som bor i Lund och Malmö är verkligen bortskämda med bra second hand-butiker och jag har lyxproblemet att jag hittar för många saker jag tycker om. Efter varje runda tar jag en runda och lägger tilbaka ett gäng saker innan jag går till kassan…

Fina fynd både till mig själv och till barnen

Den här gången fick jag köpt en hel del saker jag behöver både till mig själv och barnen. Jag har varit ute efter de perfekta shortsen som jag hittade på Beyond Retro och ett enkelt, svart linne som jag hittade på Emmaus. Jag kan varmt rekommendera er att köpa basics där om ni har tid att leta då de har korgar med trikå för 20 kronor styck. Linnet jag köpte var i toppenskick så jag är väldigt glad över det. Den vackra vintage-klänningen som ni ser i sista bilden var inget jag behövde men den var så vacker att jag inte kunde låta bli…

Jag hittade även ett vackert bohemiskt skärp på Emmaus som bland annat passar perfekt till shortsen, samt tre små korgar att förvara småsaker i här hemma. Glaskärlet med kork som ni ser här nedanför fyndades också där och har redan blivit fyllt med gamla ljusstumpar som ska återbrukas till nya ljus. Till barnen då? På Mitt Möllan finns en butik som heter Kiddo som har ett riktigt bra utbud för de små. De säljer kläder på kommission så sakerna är i väldigt fint skick och det är lätt att hitta det man söker. Jag kan varmt rekommendera er ett besök där. Beyond Retro ligger i samma byggnad så det är en perfekt runda för er som vill fynda barn- och vuxenkläder på samma gång. 

Har du gjort några lyckade second hand-fynd på sistone? 

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *