När testade du någonting nytt senast?

Imorse började jag dagen med det första karriärssnacket i Aurora Career and Communications Network och WOW, vilken energiboost det var! Jag stängde ner datorn med en helt ny nivå av inspiration, pepp och kreativitet. Det känns så himla fint att få skapa ett inkluderande nätverk tillsammans med andra.

Jag startade det här nätverket för att jag såg ett behov av ett branschöverskridande nätverk där vi kan dela erfarenheter, tankar och funderingar oavsett arbetssituation eller titel. Jag tror nämligen att det finns en otroligt styrka i att få peppa och stötta varandra på olika sätt oavsett var vi är i karriären just nu. I Aurora Career and Communications Network är du välkommen oavsett vad du jobbar med, vilken titel du har eller hur din anställningsform ser ut. Det vi har gemensamt är istället att vi drömmer stort och vill skapa ett arbetsliv som passar livet, inte tvärt om.

”Jag tror nämligen att det finns en otroligt styrka i att få peppa och stötta varandra på olika sätt oavsett var vi är i karriären just nu”

Under morgonens samtal pratade vi om att testa nya saker, byta bana och börja om. Det blev ett otroligt fint och stärkande samtal om att komma tillbaka till sina värderingar och fundera över vad som faktiskt gör en lycklig. Att vi ibland behöver utmana oss själva och att vi ibland behöver tillåta oss själva att bara vara.

Är du nyfiken på att gå med i nätverket? Här kan du läsa mer om vår kommande workshop ”Kom närmare ditt drömliv just nu” och vad som ingår i medlemskapet. Och här kan du ta del av min live där jag delar min karriärsresa och min vision med medlemskapet.

Får du också energi av att dela erfarenheter med andra?

Lästips: 5 tips för dig som vill bygga ett personligt varumärke

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *