Lyxfrukost, lunchmöte och dekadenta underkläder

I tisdags hade jag en riktigt härlig dag i Malmö. Jag åkte in direkt på morgonen, hoppade av på Södervärn och gick till Kaffebaren på Möllan. Väl där var det dags för frukost med fantastiska Kristina Jeppsson som är coach. Det är så fint att få prata med likasinnade och tanka ny energi och inspiration. Frukosten var grymt god dessutom. Vem säger nej till en briochemacka? Nej men precis. Kaffebaren på Möllan är ett riktigt guldkorn för dig som gillar gott kaffe. Det ligger precis vid Möllevångstorget, ett stenkast från Triangeln och Södervärn.

Inspirerande lunchmöte på Noir Kaffekultur

Efter vår frukost promenerade vi tillsammans in mot stan där jag hade ett lunchmöte med inspirerande Nathalie Rajic som driver Her Way. Vi åt äggröra med rostade tomater och parmesan och pratade länge om allt mellan himmel och jord. Nathalie är verkligen en multientreprenör med hjärtat på rätt ställe och det är alltid lika härligt att få träffa henne. Hon har dessutom byggt upp en ljuvlig mötesplats för kvinnor tillsammans med Sanna Aulén som heter Her Space. Där kan du svänga in och inspireras, ta del av deras workshops, boka konsultation kring holistisk kvinnohälsa eller köpa produkter från småskaliga kvinnliga kreatörer.

Lyxiga underkläder hos La Leia

Sist men inte minst stannade jag inom La Leia på Hamngatan. Jag ska börja jobba med dem under 2022 och det ska bli så himla kul! Jag ser fram emot att dela med mig av mer om det snart. Det blev en lång och härlig provning av ett gäng olika underklädesset men jag fastnade för ett i en vacker röd färg. Säsongen till ära! Lyxiga underkläder är verkligen något som får mig att känna mig rik. Det är en så himla härlig känsla att få bära något som både sitter bra och är snyggt närmst kroppen. Och det ger ett självförtroende som lyser igenom oavsett vilka kläder man bär dem under.

Lästips: Jag kommer aldrig välja trygghet som får mig att ge upp min frihet

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *