Lokal Turism: Fler favoriter på liten yta nära Malmö C

Hej fina ni! Jag hoppas att ni har haft en bra start på veckan. Jag har haft min sista tenta i måndags och det är äntligen dags för lite ”sommarlov”. Jag ska arbeta med en del egna projekt så jag kommer inte vara helt ledig men det ska bli skönt att fokusera på färre saker åt gången. Semestrar ni hemma i år? Befinner ni er kanske i Skåne?

Om ni är i Malmö vill jag tipsa om några godbitar som alla ligger i närheten av varandra: Bara BlommorLilla Kafferosteriet och Djäkne Kaffebar. Här promenerar jag gärna runt om jag har tid över i Malmö och njuter av hållbara blomster och ljuvligt kvalitetskaffe eller köper med mig hållbara presenter i form av kaffebönor eller en schysst odlad krukväxt. Kalendegatan med omnejd är dessutom väldigt mysig i sig med Sankt Petri kyrka och andra vackra byggnader. Ett tips till alla frilansare och entreprenörer är att kolla in Djäknes co-working-möjligheter, kaffe för startups och Women in Entreprenurship Breakfast när det arrangeras där. Det finns verkligen många fördelar med att driva eget i de här trakterna.

Gillar ni den här typen av tips? Det finns massor av guldkorn i Malmö och ni hittar fler under min kategori Lokal turism – Skåne som fylls på regelbundet.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *