Underbara höst och vacker inredning

Brukar du köpa blommor till dig själv? Jag gjorde faktiskt det häromdagen, och jag tror att det var andra gången i mitt liv jag gjorde det. Jag stanna nämligen till på min fina vän Josefinas jobb KC Blommor och köpte med mig en otroligt vacker, höstig bukett med annorlunda detaljer. 

Det är alltid roligt med lite nya detaljer i hemmet. Samtidigt tycker jag att det blir en speciell känsla just i och med att jag inte gör det så ofta. Den här gången blev jag så inspirerad att jag spontant dukade fram min älskade Tradera-fyndade duk, ställde fram blommorna på bordet och satte nya ljus i mina loppisljusstakar i mässing. 

Jag älskar verkligen hösten. Jag älskar färgerna, jag älskar tända ljus, jag älskar te och choklad. Det är så underbart att bara kunna krypa upp under en filt och mysa med lite akustisk musik i mörkret. Jag vet att många svenskar håller fast vid sommaren in i det sista, men jag är glad över att hösten är här. 

Vilken är din favoritårstid?

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *