Projekt ”förbereda bilen inför roadtrips” har börjat

Häromdagen bad jag om tips på saker att ha i bilen på Instagram och OJ vad många bra tips jag fick in. Tusen tack för det! Jag kommer sammanställa en lista och lägga upp här för andra som vill ha inspiration. Även om det såklart är individuellt vad man behöver så känns det toppen att kunna ha en guide att utgå från. För mig har det varit A och O att fundera på vad jag vill kunna göra. Vilken typ av utflykter vill jag kunna göra? Vad skulle kunna behövas till det?

Vilken typ av utflykter vill jag göra?

I och med att jag har barn så behövs vissa saker som någon som inte har barn hade kunnat skippa och så vidare. Men jag har i alla fall börjat förbereda så smått för en utflyktsklar bil. Igår köpte jag olika typer av förvaring att ha i bilen. Det blev två förvaringslådor med olika fack där jag kommer ha ficklampa, silvertejp, någon smidig kniv, powerbank och liknande för att ha en bättre överblick. Jag köpte även två neccessärer med många fack och en krok som man kan hänga upp dem i.

Sedan blev det även en kylväska som jag planerar att ha preppad med snacks och drickor så att man alltid är redo om man vill åka på utflykt. Två filtar och två hamamhanddukar som inte är med på bild då jag ville tvätta upp dem först. Reseförpackningar för solkräm, handkräm och liknande som alltid är bra att ha redo. Soppåsar för att bilen inte ska bli kaos det första som händer.

Prepp inför sommarens äventyr

Det kommer antagligen att ta lite tid att preppa bilen så att den är helt redo för utflykter men jag tar det ett steg i taget. Jag känner ingen brådska och jag vill inte köpa någonting jag egentligen inte behöver. Det känns som att det kommer visa sig efter hand vad som kommer till användning och vad jag kan komplettera med. Men nu känner jag i alla fall att jag börjar bli redo för utflykter till stranden och andra sommaräventyr. Som jag längtar!

Jag är SÅ himla peppad både på att få göra detta och på att få dela resan med dig. Har du några tips på saker som är bra att tänka på när man vill göra roadtrips? Eller någonting som du skulle vilja läsa mer om här? Dela gärna med dig i kommentarsfältet.

Lästips: För mig handlar det om så mycket mer än en bil

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *