Mina senaste second hand-fynd

Jag hade en riktigt lyckad runda på Erikshjälpen häromdagen. De skulle snart stänga när jag kom dit men jag hann ändå lägga vantarna på saker både till mig själv och till barnen. Min yngsta fick en klänning med fjärilar, hon har en liknande sedan innan som hon älskar, och min äldsta fick ett par finskor och en enhörningströja. Ni som har läst inlägget om hans kalas vet hur mycket han gillar just enhörningar så det var ett riktigt bra fynd.

Jag hittade en jumpsuit och en omlottklänning till mig själv som jag tror kommer vara toppen nu på våren. En handdrejad kaffekopp och en tavelram slank också ner i påsen. Vår lokala Erikshjälpen på Öresundsvägen här i Lund är verkligen toppen och jag gör nästan alltid fynd när jag åker dit. Det är där jag har hittat mitt älskade linneskåp, min sekretär, tavlan jag har över soffan och mycket mer.

Barnskor från Erikshjälpen
Skor från Erikshjälpen

Handla second hand via Facebook Marketplace

Jag har även fyndat flera saker via Facebook Marketplace de senaste dagarna. Mitt favoritfynd är hatten ni ser på bilden här nedanför. Jag har letat efter en exakt sådan här hatt hur länge som helst. Ni har säkert sett min gråa som jag älskar men jag var ute efter en liknande i svart. Den jag har sedan tidigare är egentligen lite för smal för min smak, men den här var helt rätt. Den andra kommer skänkas vidare så att någon annan får glädje av den.

Till min stora glädje fyndade jag även ett äldre sidobord och ett sängbord för totalt 20 kronor. Det ena kommer stå i hallen framöver och det andra har jag planer på att renovera och ha i barnens rum när jag ska göra om där. Jag har sååå många återbruksidéer jag vill genomföra nu i sommar, när jag har mer tid, och jag ser verkligen fram emot att få dela dem med er. Har ni gjort några fynd på sistone?

Second hand kläder
Second hand-fyndad hatt
Second hand till hemmet

Lästips: Uppdatera garderoben med second hand

1 Comment

  1. Pingback: Ekologiska underkläder till mig och barnen - Tess Waltenburg

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *