Ekologiska underkläder till mig och barnen

– Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Matsmart

Jag handlar ofta via Matsmart för att fylla på skafferiet. Deras utbud varierar men jag tycker att deras ekologiska sortiment för det mesta är toppen. Det finns ofta saker som går åt hemma hos oss som till exempel raw bars, växtdryck, smoothies, pasta, nötter och frön. Genom att ha sådana saker hemma går det nästan alltid att svänga ihop en måltid på det som finns hemma. Jag kompletterar såklart med färskvaror men det är en trygghet att ha ett bra basskafferi. Raw bars och smoothies är perfekta att ta med till universitetet när jag sitter där och pluggar eller som mellis på utflykten.

Matsmart har dock mer än bara mat. Just nu har de till exempel ekologiska underkläder och strumpor från Pierre Robert så jag passade på att fylla på till både mig och barnen. Jag som har en pojke och en flicka föredrar de här i boxermodell som funkar till båda barnen (även om de marknadsför som underkläder för flickor). Det går även hem hos oss där favoritfärgen är rosa. Att passa på att handla underkläder till barnen till bra pris sparar mycket pengar i längden. De här har vi haft tidigare och jag är väldigt nöjd med kvaliteten. Jag har hittills inte behövt slänga ett enda par trots att vi har haft dem i ungefär ett år.

Brukar du handla via Matsmart? Eller är du sugen på att testa? I så fall blir jag väldigt glad om du går in dit via min länk. Det ger nämligen mig lite provision utan att det kostar dig något extra och det gör det möjligt för mig att göra det jag gör. Tack!

Lästips: Mina senaste second hand-fynd

2 Comments

  1. Pingback: Hållbara lounge- och sovplagg - Tess Waltenburg

  2. Pingback: Eko, vego och smart för plånboken och planeten - Tess Waltenburg

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *