Stötta mitt arbete

Om du följer mitt arbete och vill stötta mitt arbete finns det flera olika sätt att göra det på. För mig är det dels värdefullt att du läser, gillar, kommenterar och delar mina inlägg, både här och på Instagram. Ju mer engagemang jag har och desto fler som hittar mitt content desto större chans har jag att bygga en långsiktigt hållbar verksamhet.

Du kan även handla via de annonslänkar jag delar här på bloggen när du väl tänker köpa något. Det ger mig nämligen lite provision utan att det kostar dig något extra vilket gör det möjligt för mig att göra det jag gör. På den här sidan har jag sammanställt olika annonslänkar från ställen jag själv handlar från på ett och samma ställe. Kika gärna in där och klicka dig in via mina länkar om du ändå tänker beställa hem något. Tack!