Kaffe, falafel, ranunkler och hotelljobb

Idag spenderar jag större delen av dagen i Malmö. Det är sällan jag bloggar såhär i realtid, vilket jag gjorde flitigt för lite mer än tio år sedan, men ibland är de kul med de mer vardagliga inläggen. Att inte bara uppdatera Instagram stories eller skriva långa guider här. Här kommer fyra ljusglimtar från min dag:

Mitt första stopp var Helio i Malmö där jag hade ett inspirerande frukostmöte. Om du är i behov av kontorslokal eller konferensrum kan jag varmt rekommendera dig att spana in deras hemsida. Lokalerna är otroligt vackra och det ligger väldigt nära Triangeln och Stadshuset i Malmö så det är väldigt smidigt att ta sig dit. Jenny som är Site Manager där är dessutom otroligt trevlig och hjälpsam. Du kanske har sett bilderna från det här eventet? Det hölls i Helios mysiga café där vem som helst kan stanna till och jobba, ta en kaffe eller lunch.

Nästa stopp var Saluhallen i Malmö där jag mötte upp David som driver Internet i Fokus. Vi åt vars en falafeltallrik och brainstormade företagsidéer och kommande projekt. Du kanske har sett att jag var en del av en panel om influencer marketing förra omgången av Internet i Fokus? Det var ett otroligt roligt uppdrag och jag blir alltid lika inspirerad av att prata med David. Att ha branschkollegor som peppar, stöttar och agerar bollplank är guld värt.

När jag gick ut från Saluhallen såg jag att de hade ljuvliga ranunkler, en av mina favoritblommor, utanför. Det kändes fint att få se en färgglad energiboost idag när det till och med har haglat i Malmö. Inga blommor fick följa med mig hem idag men jag kan rekommendera dig att svänga förbi om du både vill äta något gott och ta med dig en ljuvlig bukett hem. Det kan vi behöva i dessa tider.

Efter Saluhallen promenerade jag bort till Malmö Live för att jobba en stund. Jag gillar verkligen atmosfären här och miljöombytet gör otroligt mycket för min inspiration. Nu har jag betat av ett gäng punkter på att göra listan och är redo för dagens sista äventyr innan jag ska hämta med barnen. Du får ta del av fortsättningen på Instagram stories.

Gillar du sådana här vardagliga uppdateringar som variation till de lite mer längre och matiga inläggen? Dela gärna med dig av dina tankar och funderingar i kommentarsfältet.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *