Våga göra misstag och börja om

I en stor del av mitt liv har jag varit rädd för att göra fel. Att göra misstag, att välja fel väg och få börja om. För vad skulle hända om min resa inte är en perfekt linjär väg? Om det inte blir som jag har tänkt? Eller om jag får erkänna längst vägen att jag har haft fel?

Det visade sig att det som hände var att jag tog flera vägar som inte var rätt för mig men att jag lärde mig otroligt mycket. Genom att göra saker som kändes fel för mig lärde jag mig vad som kändes rätt och genom att få det jag inte ville ha lärde jag mig vad jag faktiskt behövde. Och jag träffade människor och fick med mig lärdomar längst vägen som jag aldrig hade velat vara utan.

”Det värsta som kan hända är att det går käpp rätt åt helvete och till och med då lär du dig någonting.”

Så om det är någonting jag vill skicka med dig idag så är det att våga testa även om du inte har alla svar. Det värsta som kan hända är att det går käpp rätt åt helvete och till och med då lär du dig någonting.

Hur ser du på att göra misstag och våga testa någonting nytt?

P.S. Du vet väl att du kan boka in en coachingsession om du vill få hjälp, guidning och stöttning kring hur du kan lita mer på dig själv och din resa? En sessions kostar 1555 kronor och du kan boka in din tid här. D.S.

Lästips: En av mina främsta styrkor är det jag inte kan

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *