Mjukglass på Patisseriet i Lund

Jag har SÅ många härliga bilder och tips att dela från sommarens äventyr. Det kommer helt enkelt pytsas ut i form av guider och inlägg lite då och då även om bilderna känns alltför somriga såhär i novembermörkret. Först ut är mitt härliga besök på Patisseriet i Lund. Patisseriet har sin egen mjukglass under sommaren och den är alldeles underbar. Utöver det har de allt från makalösa bakverk till matiga mackor. Och en massa annat gott.

Patisseriet i Lund ligger mitt i centrum på mysiga Klostergatan. Om du vill ta en promenad i stan så är det perfekt att strosa runt där omkring, kika i butiker och stanna till här på en fika. Det är även ett perfekt ställe för dig som vill köpa med handgjorda godsaker hem. Vad sägs till exempel om macarons i olika smaker? Eller härliga ätbara presenter? Det om något är gåvor som alltid kommer till glädje.

Jag tog med min syster som älskar fika minst lika mycket som jag gör och vi åt glass och pratade. Att få kvalitetstid med någon man älskar och äta samtidigt är alltid en bra idé om du frågar mig. Ifall jag inte hade tagit mjukglass så hade jag antagligen kört på deras Valhrona-bakelse. Den är någonting utöver det vanliga.

Vill du ha fler tips på ställen att besöka i Lund? Missa inte min kategori ”Lokal turism – Lund” där jag delar med mig av tips, idéer och guldkorn med jämna mellanrum.

Har du varit på Patisseriet i Lund?

Lästips: Inspirationsträff i Lund i samarbete med Visit Lund

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *