Torgets Taperia i Lund – Ett av stans nya guldkorn

Torgets Taperia i Lund är ett av stans nya guldkorn om du frågar mig. De har både en supermysig restaurang och en härlig uteservering. Inredningen är otroligt vacker och inspirerande. Och de har såklart god mat. Här kan du välja mellan massor av härliga smårätter. Det är ett perfekt ställe för dig som, precis som mig, älskar plock och att få lite av varje. Men de har även några större varmrätter för dig som föredrar det. Ett riktigt toppenställe med andra ord.

Lyxig men avslappnad restaurang i centrala Lund

Du hittar Torgets Taperia vid Stortorget i Lund, ett stenkast från Botulfsplatsen. Här kan du slå dig ner för något gott i solen under fina sommardagar eller boka in en mysig middag med nära och kära inomhus på kvällen. När jag har varit där har jag testat allt från tartar till en bricka med smått och gott och jag har inte blivit besviken. Mina besök har dock varit dagtid så jag ser fram emot att gå dit på kvällen. Här hittar du deras kvällmeny om du vill kika närmare på den.

I och med att de har en stor variation av rätter så är det ett perfekt ställe att gå till när man är många. Här hittar de flesta något de gillar och det finns gott om sittplatser både inomhus och på uteserveringen.

Det är alltid lika roligt att stötta lokala caféer och restauranger, både genom att gå dit och genom att tipsa om dem på mina kanaler. Jag är ofta den som hittar mina favoriter och går tillbaka till samma ställen, men ibland är det kul med lite variation. Nu i sommar ser jag fram emot att hitta nya guldkorn både här i Lund och på andra ställen i Skåne. Har du några tips? Dela gärna med dig i kommentarsfältet eller skicka ett DM till mig på Instagram!

Lästips: Syster Jakobs i Lund

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *