Tequilaprovning med Buen Vato på Dos Que Tres i Lund

– Det här är ett betalt samarbete med Buen Vato som är för personer som är 25 år och äldre –

Jag har haft många spännande kunder den senaste tiden vilket känns superkul. En sak jag älskar är att jag har fått börja göra en del event igen. Efter pandemi och annat trist känns det så fint att få samla människor kring roliga och spännande koncept igen. Och ännu bättre när jag får hjälpa andra företag som delar mina värderingar att synas.

Häromdagen var det dags för något jag har sett fram emot länge: Tequilaprovning med Buen Vato på nyöppnade Dos Que Tres i Lund. För dig som har koll på utbudet här i stan kanske Dos Hermanos ringer en klocka? Om du har varit där och gillat det kommer du definitivt att gilla Dos Que Tres. Det här är nämligen ägarnas nya ställe som är det perfekta stället att gå till för en perfekt Margarita. Eller någon annan god drink för den delen.

Event på Dos Que Tres – Min nya favoritbar i centrala Lund

Jag älskar, som du säkert vet, att hitta nya favoritställen här i Lund och Malmö med omnejd. Så när jag och Buen Vato-teamet kikade runt efter ställen för event och fick reda på av ägarna till Dos Hermanos att de skulle öppna en ny bar så kändes det helt perfekt.

Dos Que Tres i Lund är ett riktigt guldkorn som öppnade för ungefär tre veckor sedan. Platsen är en riktigt häftig lokal med balkonger och mysiga vrår som är genomtänkt renoverad och inredd. Drinkarna talar för sig själva och jag tror verkligen att det här kommer bli en stor favorit bland lundensarna. Du läste det här först! Vill du stanna till på en drink? Du hittar Dos Que Tres i samma byggnad som Saluhallen i Lund, mitt emot biografen.

Det här var alltså det perfekta stället att samla olika kreatörer, inspiratörer och entreprenörer kvällen till ära. Vi pratade om hållbarhet i dryckesbranschen. Buen Vato delade med sig av sin resa, sitt hållbarhetsarbete och varför det är viktigt. Sedan fick vi dofta och smaka på vilken skillnad det gör att dricka tequila av hög kvalitet.

Tequila från Buen Vato – Den första tequilan i världen som säljs i pappersflaska

Buen Vatos tequila är den första i världen som säljs i en pappersflaska. Materialet är dessutom gjort av 94 % återvunnet papper. Förutom att ha ett hållbarhetstänk när det kommer till förpackningen har de även en nära relation till producenterna för att garantera schyssta arbetsvillkor. Det finns alltså ett helhetstänk kring hållbarhet som jag verkligen uppskattar och det var verkligen intressant att höra mer om deras arbete.

Tequilan från Buen Vato har en fräsch och fruktig smak med toner av gurka och citrus. Kvällen till ära användes den till grymt goda, klassiska margaritas som Dos Que Tres duktiga bartenders stod för. Om du har vägarna förbi Lund kan jag varmt rekommendera dig att smita förbi där för en drink. Du kommer inte att bli besviken.

Har du testat Buen Vatos tequila?

Lästips: 6 härliga caféer och restauranger i Malmö och Lund

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *