Nyöppning av N Yoga – Yogastudio ett stenkast från Lund C

Något som ligger mig varmt om hjärtat är att få följa andra företagares resor. En inspirerande entreprenör jag har kommit i kontakt med den senaste tiden är Niki Schönström som driver N Yoga. Häromveckan hade jag äran att få hjälpa henne med marknadsföringsmaterial och inbjudningar inför öppningen av hennes nya lokal. Och vilken härlig lokal det är!

N Yogas nya studio ligger på Raffinadgatan 2 i Lund, ett stenkast från centralen, i en gammal industribyggnad som ger den perfekta känslan av gammalt och nytt. Här ser jag fram emot att gå på härliga yogapass, landa i mig själv och känna in kroppen. Bara att komma in i lokalen gav mig en så härlig känsla inombords.

Yogastudio nära centralen i Lund

N Yoga är en studio som är öppen för alla oavsett bakgrund och religion. De håller även sina klasser på engelska vilket jag tycker är toppen. Lokalen är ett riktigt guldkorn som ger en känsla av lugn och trygghet. Niki har inrett den varsamt med detaljer som ger en grundande och jordnära känsla. Den känns öppen och luftig men har varma och livfulla inslag i form av färg och växter på samma gång. Så himla fint! För mig som inspireras otroligt mycket av att komma till nya miljöer är det här ett nytt favoritställe av många olika anledningar.

Sockerbruket i Lund – Ett område som har vuxit upp snabbt

Sockerbruket, området där N Yogas studio ligger, har verkligen utvecklats de senaste åren. Det ligger bakom centralen, utifrån det hållet man oftast kommer till Lund C, så det är väldigt centralt men känns ändå mycket lugnare än övriga centrum. Promenera bara över någon av broarna över järnvägsspåren så är du där. Att ta ett yogapass hos N Yoga är alltså smidigt även för dig som pendlar eller har vägarna förbi stan av andra anledningar.

Har du hört talas om N Yoga innan?

Lästips: Parker i Lund – De här besöker jag oftast

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *