Remake: Gör om ett par jeans till shorts

Jag hade ett par grå jeansshorts som jag verkligen gillar sedan innan men ville gärna ha ett par blå också. Det kan dock vara dyrt att köpa ett par såhär i sommartider och jag tycker även att det är svårt att hitta ett par med rätt skärning. Jag köpte istället ett par billiga kvalitetsjeans, som faktiskt bara kostade en tia, via Sellpy och klippte till dem med hjälp av de jag redan hade. Det var ett bra sätt att veta precis hur jag ville ha dem och passade fint i och med att midjan och modellen var ungefär densamma. Jag ser fram emot att kombinera mina nya favoriter med bandtröjor och enkla linnen i sommar. Har du något grymt knep för att göra om kläder på ett smidigt sätt? Dela gärna med dig i kommentarsfältet! 


2 Comments

  1. Pingback: Växtfärgning för nybörjare - Tess Waltenburg

  2. Pingback: Gör ett par shorts av trasiga byxor - Tess Waltenburg

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *